MOTHERCARE

MATEŘSKÉ OBLEČENÍ


Mothercare se specializuje na mateřeské oblečení. Nabízí různé styly a střihy mateřské módy, které využívají různé přístupy v tom, jak jsou šity kolem břicha. Ve velikostech se lze velmi snadno orientovat. Oblečení je navrženo tak, aby velikosti odpovídaly běžnému číslování, které jste používali před těhotenstvím. Lze u nás zakoupit oblečení ve velikostech 8 (36) – 20 (48). Nicméně je lepší oblečení před zakoupením vyzkoušet, protože některé střihy oblečení, zejména kalhot, vám nemusí být pohodlné nebo pro vás nemusí být vhodné.

Kalhoty pro maminky jsou šity ve čtyřech střizích. První střih s elastickým pásem pod břicho je vhodný pro období časného těhotenství a v prvních dnech po porodu. V plném těhotenství by vás kalhoty patrně tlačily přes břicho. Ostatní typy kalhot jsou vhodné pro celé období těhotenství. Druhý střih lemuje břicho ze spodu a kalhoty jsou zevnitř opatřeny gumou pro stažení a povolení pasu. Třetí střih umisťuje mezi přední a zadní díl kalhot elastické vsadky, kterými je vedena guma pro jejich stahování a povolování. Poslední čtvrtý střih vede přes břicho elastickou kapsu, která má nastavitelný pas.


Připraveno je pro vás oblečení pro různé příležitosti. Formální oblečení , neformální, sportovní, oblečení na noc, plavky. Mothercare pracuje s různými materiály, které vám v létě uleví od vzrůstajícího horka a v zimě vás zahřejí. V nepříznivějších podmínkách budete pravděpodobně jako doplněk potřebovat těhotenské punčocháče. Punčocháče, které nabízíme s příměsí lykry se vyznačují velmi pohodlným širokým pasem a bezešvým předním panelem, které se budou úměrně zvětšovat s vaším bříškem, a zpevněnou špičkou, zároveň vám budou jemně masírovat nohy.,


Kromě speciálního spodního prádla existuje i mnoho jiných doplňků, které vám pomohou překonat období těhotenství a ulehčit vám v něm. Mnoho maminek se oprávněně bojí výskytu strijí, jemných jizviček, které jsou způsobeny obecně rychlým přírůstkem váhy. U těhotných žen se mohou objevit na bříšku, na prsou i na stehnech. Proto byste měly pokožku na těchto místech zvlhčovat a ošetřovat speciálním krémem. V případě, že se chystáte kojit, zakupte si krém na bradavky s heřmánkem nebo lanolinem. Unavené nohy v průběhu těhotenství můžete osvěžovat regeneračním sprejem. Při spaní a relaxaci si můžete ulevit klínovým polštářem. Nabídnou vám také můžeme různé typy vložek do podprsenky, kalhotky na jedno použití do porodnice, mateřské vložky, podložky do postele, kloboučky na popraskané bradavky atd.


Přijďte si k nám vybrat své mateřské oblečení, budeme se těšit na vaší návštěvu a s vaším výběrem vám rádi pomůžeme!


Obchody Mothercare:

Pasáž Myslbek, Na Příkopě 19/21, 110 00 Praha 1, tel.: +420 222 240 008

OC Chodov, Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4, tel.: +420 272 075 240

OC Letňany, Veselská 663, 190 00 Praha 9, tel.: +420 286 583 563

Aupark, Einsteinova 18, 851 01 Bratislava, tel.: +421 2 63 451 911