10% SLEVA NA NÁKUP V KIDSOUTDOOR.CZ platí i v listopadu!

10% SLEVA NA NÁKUP V KIDSOUTDOOR.CZ platí i v listopadu! - obrázek
10% SLEVA NA NÁKUP V KIDSOUTDOOR.CZ platí i v listopadu! - obrázek

KIDSOUTDOOR A ŠIROKÁ NABÍDKA DĚTSKÝCH ZIMNÍCH KOMBINÉZ a dalšího zimního oblečení čeká jen na Vás. Připravte se na zimu včas a nenechte se zaskočit sněhem ani mrazem. S námi je to opravdu snadné.

Pro letošní podzimní a zimní sezónu pro Vás máme připraven bohatý výběr těch nejlepších kombinéz. Jako vždy se zaměřujeme na kvalitní nepromokavé zimní kombinézy s fleecem – v nabídce máme vybrané modely od americké značky Columbia, tak i od vaší oblíbené britské značky Spotty Otter.

 

 

Současně pro Vás máme v nabídce péřové kombinézy v mnoha barevných variantách od značky Columbia za velice zajímavou cenu 1 299 Kč. Po odečtení 10% slevy vás tak tato úžasná kombinéza vyjde na pouhých 1 169 Kč. Co Vy na to?

V naší nabídce najdete samozřejmě i bohatý výběr rukavic, čepic a nepromokavých návleků. Vybírat můžete rovnou zde: http://www.kidsoutdoor.cz/detske-cepice--rukavice--navleky/

Neváhejte, navštivte naše stránky, vyberte si z naší široké nabídky a využijte SLEVOVÉHO KUPÓNU na nákup s 10% slevou. Stačí, když v nákupním košíku e-shopu Kidsoutdoor.cz vyplníte speciální SLEVOVÝ KÓD: POR09.

Těšíme se na Vás a přejeme Vám příjemné prožití podzimu i zimy. Hlavně v teple a suchu!

Váš specialista na nepromokavé oblečení pro děti: www.kidsoutdoor.cz

Přidejte se k nám i na FACEBOOKU a buďte včas informováni o novinkách. Diskutujte s námi, přidávejte fotky vašich dětí v našem oblečení, prostě bude s námi v kontaktu každý den: http://www.facebook.com/kidsoutoor