AEROSLEEP- pohodlné a komfortní vložky určené do autosedaček nebo kočárků

AEROSLEEP- pohodlné a komfortní vložky určené do autosedaček nebo kočárků - obrázek
AEROSLEEP- pohodlné a komfortní vložky určené do autosedaček nebo kočárků - obrázek

  AeroSleep je mladá, inovativní společnost z Belgie, která založila svoji koncepci na bezpečném spánku dítěte. V tomto oboru je značka AeroSleep průkopníkem a i díky vysokým investicím do vědeckých výzkumů se odlišuje od ostatních výrobců v dětském sektoru. Produkty Aerosleep jsou určené pro každodenní, pohodlný život Vašeho dítěte.


Sortiment AeroSleep je poměrně široký, v nabídce jsou chrániče matrací, prostěradla a v neposlední řadě vložky do autosedačky nebo kočárku.


modrá 
šedá


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Tyto vložky jsou vhodné pro jakýkoliv typ autosedačky nebo kočárku. Díky variabilnímu upínání vložku nastavíte přesně podle Vaší potřeby. Vybírat lze ze skupin velikostí 0+, 1 a 2-3. Aby si vybral opravdu každý, jsou na trhu různá barevná provedení. Vybírat lze z černé, šedé, béžové a námořnické modré.  


 šedámodrá


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Povrch vložky je tvořen z 3D struktury plástve, přes kterou vzduch volně cirkuluje. Maximální proudění vzduchu skrze 3D strukturu "medové plástve" pomáhá snižovat zvýšené pocení dítěte v autosedačce nebo kočárku. Nadměrné tělesné teplo je odváděno a zároveň je dodáván čerstvý okolní vzduch. Vložka snižuje riziko podráždění kůže, které bývá způsobené právě pocením. Oproti tomu v zimě vložka krásně hřeje a zajišťuje dítěti naprostý pocit bezpečí. Výrobky AeroSleep jsou vhodné pro příjemné posezení ve všech ročních obdobích – v zimě hřejí, v létě chladí.
Další výhodou vložek AeroSleep je ochranná funkce, která zabezpečí autosedačce nebo kočárku svůj původní vzhled při zakoupení. Vložka zamezí běžnému opotřebení, způsobeným každodenním používáním výrobku. Vložky AeroSleep lze prát v pračce na 40°C, což znamená, že si dítě může užívat čistý potah autosedačky.



Vložky AeroSleep se tak stávají bezpečným, hygienickým a praktickým společníkem na cestách rodičů a jejich dětí.


Seženete v eshopu  www.babiez.cz nebo v prodejně v Hradci Králové

Témata: