ARCHIV BUNĚK 144. - Vývoj trhu

Vývoj trhu: Cryo-Save je největší evropskou tkáňovou bankou uchovávající kmenové buňky 


Vzhledem k neustálému růstu společnosti Cryo-Save stojí tato se svými více než 60.000 vzorky v současné době v čele bank kmenových buněk izolovaných z pupečníkové krve. Služby společnosti Cryo-Save jsou dostupné již ve 36 zemích světa, na třech kontinentech, kde rodiče mohou využít možnosti uchování zralých kmenových buněk z pupečníkové krve. 


Služby společnosti Cryo-Save jsou k dispozici v 19 členských zemích EU a to v: Rakousku, Belgii, Bulharsku, Kypru, České republice, Německu, Řecku, Maďarsku, Irsku, Itálii, Lucemburku, Maltě , Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Španělsku, Slovinsku, Holandsku a ve Spojeném království. Dále jsou naše služby k dispozici rodičům balkánských zemí konkrétně v Albánii, Chorvatsku, Makedonii, v Srbsku a Černé hoře. Společnost Cryo-Save je rovněž aktivní v oblasti Švýcarska a Norska. 


Společnost Cryo-Save otevřela v září roku 2006 nejmodernější laboratorní zařízení v Dubai, které je tak slouží rodičům z oblasti Středního východu, rodičům žijícím v Saudské Arábii, Kataru, Bahrainu,  Ománu a Kuvajtu. Dále společnost Cryo-Save uzavřela dohodu o spolupráci v Pákistánu, Libanonu a Íránu. Byly rovněž podepsány smlouvy o vybudování dalších moderních laboratoří v Istanbulu, Turecko. V Jižní Africe společnost Cryo-Save aktivně působí prostřednictvím dceřinné společnosti.

Marc Waeterschoot, generální ředitel Cryo-Save Group uvedl:

”Od samých počátků existence společnosti Cryo-Save bylo zřejmé, že takováto služba se nemůže omezovat pouze na jeden konkrétní stát. Díky vysoké kvalitě poskytovaných služeb, používaným pracovním postupům a vědecky podloženým procesům se nám podařilo přesvědčit ty, kteří rozhodují o vybudování takovýchto zařízení ve svých zemích v celé rozsáhlé oblasti Evropy a Středního východu o nezbytnosti poskytování služeb naší společnosti Cryo-Save rodičům daných zemí. Naše současná pozice  je výsledkem týmové spolupráce s rodiči jednotlivých zemí a jenom ta nám umožnila stát se vysoce oceňovanou nadnárodní společností.”
 

Od zahájení své činnosti v roce 2000 se naše společnost významně rozrostla a mohla zahájit svou činnost v celé řadě zemí. Tohoto by však nebylo možné dosáhnout bez významné spolupráce s celou řadou partnerů a dceřinných společností. Nastal čas odměnit zúčastněné a zprostředkovat jim vzájemné setkání. Na pozvání Cryo-Save Balcanica se 3.a 4. května konal v Aténách dvoudenní pracovní seminář, kterého se zúčastnilo více než 80 našich kolegů z celé Cryo-Save Group. 


 Cryo-Save.cz

 

Témata: