ARCHIV BUNĚK 92.

__ADV__Milá maminko!



Narození dítěte je nejhezčím okamžikem v životě každé ženy. Než získáte naprostou jistotu, že se ve Vašem těle vyvíjí další život, projde plod celou řadou zázraků. Po dobu několika dní po samotném oplodnění, ještě před uhnízděním oplodněného vajíčka v děloze, probíhá dělení buněk. Od 15. dne se z dělících a všeho schopných buněk vyvíjejí specializované buňky pro zajištění předem určených úkolů. Tímto způsobem se například vytvářejí nervové buňky, svalové buňky i kostní buňky – a z buněk vzniklých tkání se vytvářejí orgány. Za devět měsíců se vyvine dokonalý človíček a k obrovské radosti rodičů spatří světlo světa to nejkrásnější a nejdokonalejší miminko.

Věděli jste, že pupečníková krev obsahuje i takzvané kmenové buňky? Tyto nespecializované buňky jsou v pupečníkové krvi obsaženy v malém počtu spolu s buňkami, které zajišťují různé životně důležité funkce. Kmenové buňky zastávají v našich organizmech velice významnou, ze zdravotního hlediska, životně důležitou roli. Kmenové buňky se izolují po porodu ze zbytkové pupečníkové krve dítěte. Dají se uchovat a v případě potřeby použít během léčebných procesů. Kmenové buňky se totiž mohou přeměnit na jakýkoliv jiný typ buněk. Proto jsou také úspěšně používány k obnově poškozených buněk a k regeneraci tkání nezbytných pro zdraví a život. 

ARCHIV BUNĚK, zástupce největší evropské buněčné banky Cryo-Save v  České republice, nabízí na základě dosavadních vědeckých výsledků a poznatků vyplývajících z výzkumů biologie kmenových buněk, možnost uchování kmenových buněk Vašeho dítěte.



Získávání kmenových buněk z pupečníkové krve je velice jednoduchý a snadno proveditelný proces, přičemž může pro Vaše dítě znamenat možnosti nevyčíslitelných hodnot. Celkovou cenu služby (odběrový set, dopravu do belgické laboratoře, přípravu na uskladnění a uskladnění na dobu dvaceti let), lze uhradit během 2 let při měsíčních splátkách ve výši 1 650 Kč.



Služby společnosti ARCHIV BUNĚK můžete využít a objednat přes internet na webové stránce www.archivbunek.cz. V případě zájmu či dalších otázek volejte na nepřetržitou informační linku 604 141 374.

 



ARCHIV BUNĚK, s.r.o.

Info: +420 604 141 374

 

Témata: