AVENT

Pomáháme Vám déle kojit



AVENT byl v roce 2006 získán světovým vedoucím představitelem elektroniky, společností Philips. Značka Philips je silně spjatá se zdravotní péčí a rozvinutou elektronikou. Bohaté zdroje ve výzkumu a vývoji a spolupráce se světově známým týmem konstruktérů a designérů umožňují rozšíření prezentace zdraví a pohody zákazníka.

AVENT jako světový vedoucí představitel v oblasti výrobků pro krmení miminek představuje kvalitu založenou na inovacích, klinických studiích a vysoké kvalitě výroby v Anglii.

Výrobky AVENT již více než 20 let patří  mezi produkty nejvyšší kvality. Přes 90 % výrobků je navrženo a vyrobeno v Anglii. AVENT je držitelem certifikátu ISO 9001, který garantuje nejvyšší kvalitu jeho výrobků. Během posledních 20 let byl AVENT oceněn mnoha cenami. V letech 2000 a 2005 obdržel cenu Queen´s Award for Enterprise za mezinárodní obchod a inovaci odsávačky mateřského mléka ISIS. V sezóně 2000/2001 získal Mother and Baby Gold Award for Excellence za vynikající kvalitu.

Spojením značky Philips a AVENT vznikla nová vedoucí světová značka na trhu 

pro maminky a miminka.

Všichni si uvědomujeme, že kojení má nenahraditelné výhody. Lékaři doporučují mateřské mléko jako ideální výživu v prvním roce života, od 6. měsíce doplněné o tuhou stravu.

Mateřské mléko je jeden z nejcennějších darů, který můžete dát svému miminku.

Odsávačka mateřského mléka Philips AVENT ISIS pomáhá odsávat jemně a efektivně.

Má patentovanou masážní vložku s výstupky ve tvaru okvětních lístků, které přirozeně napodobují sání vašeho miminka. Můžete kojit tak dlouho, jak vám to bude oběma vyhovovat.

Odsávačka mateřského mléka Philips AVENT ISIS vám pomůže lehce odsát mléko z prsu přímo do lahví AVENT, do jednotlivých do jednotlivých předsterilizovaných VIA pohárků k uskladnění v lednici nebo v mrazáku.

Odsávačka ISIS pracuje rychle, jemně a tiše bez potřeby elektřiny nebo baterií.

V klinických pokusech byly porovnávány přímo maminkami v porodnicích elektrické odsávačky s odsávačkou Philips AVENT ISIS. Porovnávalo se dle úlevy

po použití, dle velikosti podtlaku a dle celkového pohodlí při odsávání. Na konci pokusu, kdy byla maminkám dána možnost vybrat si mezi elektrickou odsávačkou a odsávačkou ISIS, dalo 64 % maminek přednost odsávačce Philips AVENT ISIS.

Tajemství úspěchu je v kombinaci silikonové masážní vložky s výstupky ve tvaru okvětního lístku se silikonovou membránou, které společně během odsávání navozují podobné pocity jako při kojení.

Odsávačka Philips AVENT ISIS je všeobecně oblíbena maminkami i zdravotnickým personálem pro revoluční design, pro jednoduchost a lehkost odsávání a hlavně pro vyšší efektivitu odsávání než mají ostatní odsávačky.

Odsávání je jemné a bezbolestné, odsávačka Philips AVENT ISIS vám pomůže překonat i běžné problémy, jako jsou nalité prsy či popraskané bradavky.



__ADV__Často kladené otázky při odsávání mateřského mléka:

  • Kdy mohu začít odsávat mléko?

Mateřské mléko je možné odsávat od začátku jeho tvorby. Používání odsávačky mateřského mléka je vhodné konzultovat s odborným lékařem.

  •  Budu umět mléko odsávat?

Odsávání mateřského mléka je nejlépe předem vyzkoušet. Používání odsávačky AVENT ISIS je jednoduché a přirozené, takže již velmi brzy budete správně odsávat.

  • Jak dlouho trvá odsávání mateřského mléka?

V průměru budete potřebovat 10 minut k odsání 60 až 120 ml mléka. Tato doba je pouze orientační a v jednotlivých případech se může lišit.

  •  Jak dlouho lze skladovat mateřské mléko?

V lednici vydrží odsáté mateřské mléko 24 hodin, v mrazáku až 3 měsíce. Jednou rozmrazené mléko se již nesmí znovu zmrazovat.

 

Eva Čejková