AVENT

AVENT  VIA SYSTÉM

AVENT představuje rodičům zcela nový a optimální způsob krmení jejich dětí.

AVENT VIA SYSTEM je multifunkční systém pro uskladnění dětské stravy i nápojů, pro krmení a pro opakované použití s možností sterilizace. Je vhodný pro používání v mikrovlnné troubě.  



VIA pohárky jsou velmi variabilní, dají se kombinovat se všemi ostatními výrobky AVENT. Pohárky se mohou připojit přímo na odsávačku mateřského mléka AVENT ISIS. Před uskladněním odsátého mléka lze pohárky popsat potřebnými údaji. Před krmením odsátým mlékem se jednoduše vymění víčko za adaptér se standardním protikolikovým dudlíkem. 

Když je již miminko třeba dokrmovat kašovitou nebo tuhou stravou, VIA pohárky jsou připraveny pro uskladnění těchto pokrmů. Snadné rozmrazování i ohřívání a krmení přímo z pohárků usnadní péči o vaše dítě. Po použití můžete VIA pohárky vyhodit nebo opět použít.      

Všechny modré části VIA systému jsou pro trvalé používání a musí být sterilizovány před prvním a každým dalším použitím. VIA pohárky jsou sterilní a pro první použití mohou být použity přímo z balení. Poté pohárky sterilizujte před každým dalším použitím. Abyste předešli nadměrnému opotřebení, pohárky by měli být po 4 použití vyměněny.

AVENT garantuje životnost VIA pohárků na čtyři použití.

 

STERILIZOVATELNÉ • 4× POUŽITELNÉ

RECYKLOVATELNÉ • VHODNÉ DO MIKROVLNNÉ TROUBY 

 

Eva Čejková