AVENT

AVENT a správná hygiena

Správná hygiena má v péči o novorozeně nezastupitelné místo. Špatně omyté lahvičky, dudlíky, odsávačka i ostatní potřeby mohou v žaludku miminka způsobit nepříjemné pocity, případně i průjem. Abychom vám pomohli s péčí miminko, doporučujeme vám parní sterilizaci v elektrickém sterilizátoru nebo sterilizátoru do mikrovlnné trouby.  

Parní sterilizace je nejbezpečnější, nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak dokonale zničit všechny bakterie. Podobný princip sterilizace se používá i v nemocnicích.

Intenzivní teplo z horké páry zničí během chvíle všechny bakterie. Vnitřní mřížka je speciálně navržena tak, aby bylo možno sterilizovat odsávačku mateřského mléka ISIS včetně příslušenství.

Dvě mřížky lze spojit v košík, ve kterém můžete menší části umýt před sterilizací v myčce. Stačí pouze přidat 90 ml nebo 200 ml vody, naskládat dovnitř všechny předem omyté součásti 

a zapnout.

 

AVENT přenesl parní sterilizace do nové úrovně. 





Nový elektrický parní sterilizátor IQ 24 rodičům nabízí více variant, pohodlí a větší flexibilitu.

V současné době je to nejdůmyslnější a nejsnadněji ovladatelný sterilizátor na trhu.

Sterilizuje najednou až šest lahví AVENT.

 

Sterilizátor iQ 24 pracuje ve dvou cyklech:

Cyklus 1 - sterilizace 6 minut a v neotevřeném sterilizátoru udrží obsah sterilní až 6 hodin.

Cyklus 2 - udrží obsah sterilní až 24 hodin. Sterilizační cyklus se neustále opakuje, takže lahvičky jsou sterilní ve dne i v noci.

 

 

Chcete získat ke sterilizátoru dárek?   Klikněte na www.detskagalaxie.cz 

 

 

Eva Čejková

Témata: