AVENT

AVENT Šidítko SENSITIVE


SensitiveSání miminka uklidňuje. Stejně jako mnoho ostatních rodičů před vámi zjistíte, že používání šidítka v okamžicích, kdy všechny metody vedoucí k utišení dítěte selžou, je jediný způsob, aby se vaše miminko utišilo a v klidu odpočívalo. AVENT vyrábí šidítka podle nejpřísnějších bezpečnostních norem.

Miminka se šidítkem klidněji spí, méně se ve spánku pohybují a především zůstávají ležet na zádech, což je doporučováno pediatry. Používání šidítka zmenšuje závislost miminka na láhvi, snižuje možnost poškození zubů a může snížit riziko dentálních problémů v pozdějším věku ve srovnání s dlouhodobým cucáním palců, které vytváří nevhodný na patro a přední zuby.

Sensitive1Šidítka Sensitive nabízejí miminkům ještě větší komfort. Mají více otvorů v kotouči, které zajišťují  dostatečnou cirkulaci vzduchu a předcházejí hromadění slin za kotoučem. Stlačitelný sosák s odvzdušňovacím otvorem a jeho dokonalá symetrie zajišťují přirozený vývoj patra, zubů a dásní – i když se šidítko v ústech vašeho dítěte otočí.

Pro zajištění potřebné čistoty je každé šidítko opatřeno ochranným plastovým krytem. Šidítka lze sterilizovat párou, protože mají vzduchové otvory.

Šidítka Sensitive nejen utiší miminko, ale také se starají o jeho citlivou pokožku.

A v jakých věkových kategoriích vyrábí AVENT svá šidítka? To je soutěžní otázka pro Vás.
Odpovědi zasílejte na emailovou adresu [email protected] do neděle 17. 8. 2008.               

20 správných odpovědí bude odměněno dárkem.

O katalog produktů Philips AVENT si můžete také napsat na [email protected] .