AVENT

AVENT stále napřed….

Proč tomu tak je?

AVENT konzultuje klinické studie s předními odborníky, vyrábí produkty nejvyšší kvality a v neposlední řadě uplatňuje praktické rady maminek, babiček a ostatních členů rodiny.

Představujeme vám novinky roku 2007

První novinkou je změna označení kouzelných hrnečků Magic™. Po konzultaci s předními odborníky na výživu a vývoj se AVENT rozhodl posunout věkovou hranici používání kouzelných hrnečků na 6 měsíců u hrnečku 200 ml a 12 měsíců u hrnečku 260 ml.



S tím souvisí i skutečné používání kouzelných hubiček. Jedná se o to, že plně kojené děti do 6 měsíců mají raději přechod přes měkčí bílou hubičku, která je součástí hrnečku 200 ml.

Druhou novinkou jsou šidítka AVENT SENSITIVE, která svým novým tvarem a vlastnostmi představují pro miminko ještě větší komfort.



Jejich nové rozdělení na dvě kategorie a možnost volby mezi jedním a dvěma kusy mamince umožňuje vybrat pro miminko tu nejlepší variantu.

Třetí novinkou se stala inovace parního sterilizátoru do mikrovlnné trouby.

Parní sterilizátor AVENT EXPRESS II do mikrovlnné trouby přichází se zvýšenou kapacitou pro 6 lahví AVENT.

Je tedy možné sterilizovat lahve po celém dni najednou i během dvou minut. Stačí přidat 200 ml vody a teplo mikrovlnné trouby zvládne všechno za vás.

 

Eva Čejková

Témata: