AVENT

__ADV__       

AVENT je jediný speciálně navržený program pro krmení, aby pro vás a vaše dítě byl co nejjednodušší a plynulý přechod od kojení ke krmení kojeneckou lahví, od mateřského mléka k další stravě.

AVENT vám toto umožňuje třemi klíčovými produkty – ISIS odsávačkou mateřského mléka, lahví AVENT a systémem AVENT VIA. To vše dohromady vám dává možnost volby a přizpůsobení podle Vašich potřeb. 



AVENT VIA systém a odsávačku ISIS jsme Vám již představili. Dnes bychom Vám představili láhev AVENT. Tvar lahvičky zajišťuje vysokou stabilitu a pohodlné držení. Široké hrdlo usnadňuje plnění lahvičky i její čištění.



Přehledná přesná stupnice pomůže určit, kolik vaše dítě vypilo. Silikonový dudlík AVENT je navržen tak, aby svým tvarem a funkcí co nejvíce připomínal maminčin prs. Má speciální patentovaný okraj, který funguje jako jednosměrný ventil.



Dudlík umožňuje proudění vzduchu do lahvičky během krmení, čímž zamezuje vzniku vakua v lahvičce.



AVENT
je držitelem certifikátu ISO 9001, který garantuje nejvyšší kvalitu výrobků. 90% výrobků se vyrábí v Anglii.



V roce 2000 získal AVENT dvě ceny „Queen´s Awards for Enterprise“ – jednu za mezinárodní obchod, druhou za inovaci výjimečné odsávačky mateřského mléka ISIS AVENT, kterou používají maminky ve více než 75 zemích světa.











           







Krásné vánoční svátky a šťastný rok 2007 přeje AVENT

 


Témata: