AVENT

KOSMETIKA PRO MAMINKY I PRO MIMINKA


AVENT logoDovoluji si Vám představit produkty pro maminky obsahující mořské extrakty z bretaňského pobřeží. Jsou bohaté na minerály vitamíny a aminokyseliny, které zlepšují pružnost kůže. Mořské řasy jsou kombinovány s rostlinnými extrakty papayi, aloe vera a zeleného čaje. Pro lehkou vůni citrusu kosmetika obsahuje špetku citronu a grapefruitu - známé přísady pro ulehčení při ranních nevolnostech.

Malé miminko má citlivou pleť, která vyžaduje tu nejlepší péči. Výrobky péče o pokožku AVENT používají nejjemnější přírodní ingredience pro ochranu a potřeby dětské pokožky. Všechny výrobky obsahují mléčné extrakty s proteiny a aminokyselinami, které vytvářejí ochranný film na citlivé pokožce a napomáhají udržet její přirozenou vlhkost a rovnováhu. Tyto složky jsou kombinovány květinovými a rostlinnými výtažky, které vytvářejí jemnou příjemnou vůni. Kosmetické přípravky nevyvolávají alergické reakce, nepálí v očích, mají vyvážené pH. Všechny byly podrobeny přísným klinickým testům, které garantují jejich vhodnost a bezpečnost
při používání na citlivé dětské pokožce.

Výrobky můžete zakoupit prostřednictvím www.aventbaby.cz nebo v lékárnách či specializovaných dětských obchodech.

AVENT – Uklidňující krém na bradavky

Kojení je odměňující zážitek pro oba - matku i dítě, ale bolavé a popraskané bradavky mohou někdy znamenat problém během prvních několika týdnů. AVENT Uklidňující krém na bradavky obnovuje a zvláčňuje kůži, pomůže zmírnit bolestivost a z kojení znovu stává potěšení.

Nestandardní složení krému s nejvyšší kvalitou:

  • Hypoalergenní
  • Lékařský druh lanolinu (Medilan TM) - lanolin proniká vnější vrstvou kůže, zlepšuje vláčnost a ulehčuje hojení suché a popraskané prsní bradavky. Tento jediný lanolin byl kvalifikován jako nejvhodnější léčba k ošetření bolavé kůže.
  • Aloe Vera - přírodní složka z květiny Aloe Vera, proslulá svými uklidňujícími a léčivými účinky.
  • Kokosový olej jako přírodní zdroj hydratace, snižuje napětí suché kůže. Tento olej je zcela vyčištěný a zbaven proteinů, které by mohly způsobit přecitlivělost.
  • Neobsahuje barviva, parfém ani konzervační látky


Kdy se používá
Pro ošetření bolavé nebo popraskané bradavky při kojení by měl být AVENT Uklidňující krém na bradavky aplikován po každém krmení nebo dle potřeby, dokud příznaky úplně neustoupí.

Jak se používá
Před použitím si umyjte ruce. Na osušenou bradavku a její okolí naneste malé množství krému a jemně rozetřete.

Složení krému je pro dítě zcela bezpečné a není ho třeba před krmením odstraňovat.

AVENT Uklidňující krém na bradavky je také ideální pro ošetření jiné bolavé kůže jako jsou například rozpraskané rty, suchá a rozpraskaná kůže nebo podrážděná kůže od plenek.

Krém je možné použít kdykoliv pro okamžitou úlevu.