AVENT - Krmení kojeneckou lahvičkou

AirflexPoužíváním kojeneckých lahví AVENT s unikátním patentovaným silikonovým dudlíkem  s ventilem předcházíte polykání vzduchu během krmení a snižujete pravděpodobnost vzniku novorozenecké koliky. Tvar lahvičky zajišťuje vysokou stabilitu a pohodlné držení. Široké hrdlo usnadňuje plnění lahvičky i její čištění. 

Kojenecká lahvička s novorozeneckým dudlíkem Airflex. Čistá, průhledná, s přesnou stupnicí. Přehledná přesná stupnice pomůže určit, kolik dítě vypilo. 
 
Tvar lahvičky zajišťuje vysokou stabilitu a pohodlné držení. Široké hrdlo usnadňuje plnění lahvičky i její čištění. Víčko těsně přiléhá k dudlíku, takže při promíchávání stravy nebo cestování nedochází k vylévání obsahu lahvičky. 

 

Lahev

 graf 

 

 

 

     


 
Silikonový dudlík AVENT Airflex je navržen tak, aby svým tvarem a funkcí co nejvíce připomínal maminčin prs. Má speciální patentovaný okraj, který funguje jako jednosměrný ventil. Dudlík umožňuje proudění vzduchu do lahvičky během krmení, čímž zamezuje vzniku vakua v lahvičce. Dítě se nemusí dudlíku při krmení pouštět a může pít souvisle jako při kojení bez polykání vzduchu. Právě polykaný vzduch během krmení vyvolává pláč způsobený bolestivou kolikou nebo nadýmáním. 
 
Klinické pokusy provedené univerzitami v Londýně a Cambridge prokázaly, že novorozenci krmení lahvičkami AVENT Airflex trpěli méně kolikami a po probuzení byli spokojenější než děti, které byly krmeny z obyčejných lahví.

 

Široký tvar měkkého dudlíku nutí dítě zeširoka otevřít ústa a doslova se k dudlíku přisát. Může tak začít sát a používat přitom stejné pohyby jazyka a dásní jako při kojení. To je důvod, proč je s AVENTEM snadné kombinovat kojení s krmením z lahvičky. 
 

O katalog produktů Philips AVENT si můžete také napsat na [email protected] . Chcete spolu s katalogem získat AVENT láhev AIRFLEX? 

 

 


Hodně zdraví přeje Eva Čejková