AVENT - Odsávačka ISIS

„TaPumpjemství“ odsávačky ISIS


S pomocí Philips AVENT ISIS odsávačky mateřského mléka maminka může rychle odsát mléko přímo do lahví AVENT nebo do předsterilizovaných VIA pohárků k uskladnění v lednici nebo v mrazáku. Tak je možné, aby kdokoli nakrmil dítě mateřským mlékem v době její nepřítomnosti. ISIS odsávačka je všeobecně oblíbena maminkami i zdravotnickým personálem všude na světě, kde našli zalíbení v jejím revolučním designu. Odsávání mléka ISIS odsávačkou je jemnější, klidnější a efektivnější než ostatními běžně dostupnými odsávačkami.

ISIS odsávačka pracuje rychle, jemně a tiše, bez potřeby elektřiny nebo baterií. V nedávných klinických studiích bylo prokázáno, že je účinná stejně jako elektrické odsávačky v porodnicích  a je i více preferována matkami pro svůj přirozený vzhled a pohodlí při používání. Její měkké silikonové výstupky masírují prsa při odsávání a přesně simulují kojení dítěte. Pracuje velmi jemně a tiše.

Tajemství úspěchu je v kombinaci silikonové masážní vložky s výstupky ve tvaru okvětního lístku se silikonovou membránou, které společně během odsávání navozují podobné pocity jako při kojení: 

obr. A B

Měkká silikonová vložka s pěti masážními výstupky zajišťuje masáž prsu (obr. a). Jak maminka stlačuje páku odsávačky, výstupky se pohybují nahoru a dolů a jemně masírují dvorec bradavky. Masáž prsu zajišťuje bezbolestné a přirozené odsávání mateřského mléka.
 
Silikonová membrána (obr. b) 100% zaručuje potřebný podtlak k odsávání. Sílu podtlaku a frekvenci odsávání si maminka může sama regulovat stlačováním páky odsávačky. 
 

Pump1Závěr – odsáté mléko přirozenějším způsobem. A protože je odsávání jemné a bezbolestné, pomůže odsávačka AVENT ISIS překonat i běžné problémy, jako jsou nalité prsy.


O katalog produktů Philips AVENT si můžete také napsat na [email protected] . Spolu s katalogem získáte malý dárek.        
 


 

Hodně zdraví přeje Eva Čejková