AVENT VIA Systém – dokonalé uskladnění stravy

AVENTAVENT představuje rodičům zcela nový a optimální způsob krmení jejich dětí. AVENT VIA SYSTEM je multifunkční systém pro uskladnění dětské stravy i nápojů, pro krmení a 
pro opakované použití s možností sterilizace. Je vhodný pro používání v mikrovlnné troubě. 


Philips AVENT přináší na trh další novinku z VIA systému.

Jedná se o VIA Krmící systém, který rozšiřuje možnosti výběru kombinace VIA pohárků s příslušenstvím. Maminky se tak mohou rozhodnout, jaký výrobek VIA systému je pro ně nejvhodnější.


Nové VIA pohárky jsou sterilní a jsou připraveny k okamžitému použití. Jsou stabilní, pevné, stohovatelné. Modrá elegantní VIA víčka se závitem VIA pohárky dokonale utěsní.


VIA pohárky jsou velmi variabilní, dají se kombinovat se všemi ostatními výrobky AVENT. Pohárky se mohou připojit přímo na odsávačku mateřského mléka AVENT ISIS. Před uskladněním odsátého mléka lze pohárky popsat potřebnými údaji.

Před krmením odsátým mlékem se jednoduše vymění víčko za adaptér se standardním protikolikovým dudlíkem.

VIA RANGEKdyž je již miminko třeba dokrmovat kašovitou nebo tuhou stravou, VIA pohárky jsou připraveny pro uskladnění těchto pokrmů. Snadné rozmrazování i ohřívání a krmení přímo z pohárků usnadní péči o dítě. Po použití se mohou VIA pohárky vyhodit nebo opět použít.


Pro uskladnění dětské stravy a nápojů. Doma připravený nebo koupený pokrm se jednoduše uskladní v lednici nebo mrazáku a potom snadno rozmrazí i ohřeje. 
Dítě lze krmit přímo z VIA pohárků.


O katalog produktů Philips AVENT si můžete také napsat na [email protected]
 


Hodně zdraví přeje Eva Čejková

Témata: