Čisticí ubrousky Nivea Baby - čistí tak jemně, jako voda


Když si miminko vesele pobrukuje při výměně plenky, protože je mu jemné čištění příjemné, cítí se i maminka skvěle. Když je miminko v plenkách, není vždy jednoduché chránit jeho pokožku před nepříjemným podrážděním. Čím déle je zadeček miminka v nečisté plence, tím větší vzniká riziko pro jemnou dětskou pokožku. Čisticí ubrousky jsou ideální pro rychlé, účinné a jemné čištění – kdykoli a kdekoli.



 


Značka NIVEA Baby vyvinula základ svých čisticích ubrousků tak, aby bylo možné čistit tvářičky, ruce a zadečky miminek ještě šetrněji. Čisticí ubrousky NIVEA Baby se speciálními mikrohoubičkami jsou jako jediné obohaceny o přírodní bavlnu, a díky tomu jsou o poznání silnější a čistí se zvláštní jemností.


 


V Čisticích ubrouscích NIVEA Baby s přírodní bavlnou jsou vlákna propletená do sítě za pomoci silného vodního proudu. Tento jemný fyzikální proces zajišťuje, že vlákna zůstanou neporušena a že se nepřidává žádná cizí chemická látka.


 


PŘÍJEMNÁ VŮNĚ


 


Čisticí ubrousky NIVEA Baby se používají především pro čištění rukou, tvářiček a zadečků novorozenců a miminek od narození do 3 let. Jsou však také oblíbeny pro čištění rukou a tvářiček dětí všech věkových kategorií.


 


Denně se použije pět až šest čisticích ubrousků, takže představují nejčastěji používaný dětský výrobek. Není tedy překvapující, že také vůně ubrousků hraje při posuzování jejich kvality důležitou roli. Čisticí ubrousky Fresh-Lotion NIVEA Baby s osvěžujícím krémem a Čisticí ubrousky Soft-Creme s jemným krémem testovaly maminky v početných studiích zkoumajících trh a byly posuzovány jako velmi příjemné.


 


KRÉMOVÁ IMPREGNACE ZAJIŠŤUJE JEMNÉ, RYCHLÉ A DŮKLADNÉ ČIŠTĚNÍ


 


Prokazatelně vysoká účinnost jemných a dostatečně silných Čisticích ubrousků NIVEA Baby vyplývá jak z jejich struktury a speciální směsi vláken s přídavkem bavlny, tak i z impregnace, která umožňuje jejich jemné, rychlé a pohodlné použití.


 


Složení dvou impregnací bylo vyvinuto speciálně tak, aby splňovalo různé potřeby pokožky dětí a kojenců:


 


Čisticí ubrousky Soft-Creme NIVEA Baby se speciálními mikroboubičkami a bavlnou jsou napuštěny jemným krémem.


Uchovávají přirozenou rovnováhu lipidů a hydratace pokožky. Složení jemného krému neobsahujícího mýdlové přísady bylo vyvinuto ve spolupráci s dermatology a pediatry a pokožka dětí i kojenců je velmi dobře snáší. Tyto čisticí ubrousky neobsahují alkohol ani barviva a mají stejné pH jako pokožka. Jsou určeny zejména pro čištění pokožky zadečku.


 


Čisticí ubrousky Fresh-Lotion NIVEA Baby se speciálními mikroboubičkami a bavlnou jsou impregnovány jemným osvěžujícím mlékem.


Jemně čistí dětskou pokožku, a navíc mají osvěžující účinek. Osvěžující mléko má pH odpovídající pokožce, ubrousky navíc neobsahují olej ani mýdlové přísady. Čisticí ubrousky Fresh-Lotion NIVEA Baby neobsahují alkohol ani barviva. Jsou vhodné pro ošetření pokožky celého těla. 


 


 


UBROUSKY NIVEA BABY ČISTÍ TAK JEMNĚ JAKO VODA


 


Klinická studie prokázala, že oba druhy Čisticích ubrousků NIVEA Baby čistí tak jemně, jako čistá voda*). Toto srovnání s vodou bylo vybráno proto, že profesionální zdravotnický personál vodu často používá při srovnávání jako základ představující jemnou a nedráždivou čistící metodu.


 


Po čtyřtýdenním testu, během kterého bylo dovoleno používat také další zvláčňující výrobky, jako jsou krémy, mastičky a pudry, vykazovala pokožka účastníků velmi dobré výsledky.


 


*) Test byl prováděn s oběma impregnacemi (jemný krém a osvěžující mléko) v kombinaci s měkkou látkou (70 % viskóza, 30 % PET)