Co nového Vám přináší Porodnice.cz?

Co nového Vám přináší Porodnice.cz? - obrázek
Co nového Vám přináší Porodnice.cz? - obrázek

Milí přátelé,

přinášíme Vám ty nejspolehlivější informace z oblasti těhotenství, porodu a mateřství už více než 10 let. Nyní jsme se rozhodli přijít s novým a svěžím designem. Věříme, že se Vám nová podoba stránek líbí. Váš názor nám můžete sdělit na e-mail [email protected].

Kromě nového vzhledu Vám přinášíme aktualizovanou rubriku Poraden, ve které naši odborníci odpověděli již na více než 50 000 Vašich dotazů. Dále jsme aktualizovali všechny informace na portálu obsažené a články doplnili o nové fotografie a obrázky, které Vám usnadní vnímání dané problematiky. O své problémy se s námi můžete podělit v rubrice Kluby či v rubrice Diskuze, které jsme zpřehlednili a usnadnili Vám do nich přístup.

 Navíc jsme pro Vás připravili nové služby, které Vám budeme postupně představovat.

 První novinkou, která je aktivní již dnes, je Nákupní seznam s výbavičkou pro miminko. Najdete ho pod modrou záložkou v pravé horní části titulky. Seznam je určen všem budoucím maminkám a obsahuje kompletní výbavičku pro novorozence. Budete-li se našeho seznamu držet, určitě na nic důležitého nezapomenete. Jednoduchým způsobem si zde můžete zaškrtávat položky, které jste si již koupili. Pořídit si výbavičku nebylo nikdy jednodušší.

Další novinkou, kterou Vám představíme již velmi brzy, je rubrika Soutěží. Tuto sekci otevřeme ve velkém stylu a to Podzimní soutěží o kočárek CONFORD FUSION, přenosné houpátko Bella Vista a vak na spaní GroBag. Tato soutěž startuje v pondělí 18.10.2010

Také se můžete těšit na nový elektronický měsíčník, který Vám bude každý měsíc, pod názvem Magazín Porodnice, přinášet do mailu informace z oblasti těhotenství, porodu a mateřství. Asi nejzajímavější rubrikou bude „Křeslo pro hosta“, ve kterém pravidelně „usedne“, některý z odborníků z oblasti porodnictví, gynekologie, pediatrie, psychologie a dalších oborů lékařství.

Výhledově se můžete těšit na další služby jako například Těhotenský kalendář, Recepty či Klub Porodnice, který Vám přinese mnoho zajímavých výhod a slev. Hlavním cílem Porodnice.cz je srozumitelně informovat a vzdělávat širokou veřejnost v oblasti porodnictví a péče o dítě na nejvyšší evropské úrovni. Pomoci nám v tom můžete i Vy prostřednictvím záložky „Doporučit Porodnici.cz přátelům“. Dopřejete tak svým blízkým možnost čerpat spolehlivé informace a využívat služby Porodnice.cz.

Váš tým Porodnice.cz