Dámské pyžamo – skvělá volba pro zimní noci

Dámské pyžamo – skvělá volba pro zimní noci - obrázek
Dámské pyžamo – skvělá volba pro zimní noci - obrázek

Dlouhé zimní večery nás doslova lákají obléci se rychle do hřejivého pyžama a zachumlat do peřiny. Pro pohodový večer a spokojený spánek je však třeba si vybrat kvalitní a pohodlné dámské pyžamo. Jen tak si užijete klidný a ničím nerušený spánek.

Pestrou nabídku dámských pyžam nabízí PLEAS a.s., který patří mezi přední české výrobce spodního a nočního prádla. V jeho nabídce najdete velké množství krásných a pohodlných dámských pyžam, každá žena si tak může vybrat pyžamo, které jí dokonale padne a sluší. 

Pyžamové komplety se pyšní vychytanými detaily a funkčností. Dámská pyžama barevně ladí, vybrané modely zdobí jemné potisky, mašličky nebo krajky, což z nich dělá výjimečné kousky. Ve vzorech vedou puntíky, květiny, proužky, v nových kolekcích se objevují také oblíbené zvířecí motivy. 

Dlouhá dámská pyžama

Dlouhá pyžama ženy v chladných zimních dnech dokonale zahřejí a díky volnému střihu poskytují dostatek pohodlí pro dostatečný a kvalitní spánek. Dlouhé pyžamo ženy nikde netlačí, netahá ani jinak neomezuje v pohybu

Vrchní tričkový díl s dlouhými rukávy doplňují dlouhé pohodlné kalhoty s pružným pasem a postranními kapsami. Některé modely mají na konci spodního dílu praktický tenký náplet, díky kterému se kalhoty nevyhrnují.

Pyžama lze nosit jako komplety nebo je různé párovat. Pyžamové kalhoty také jednoduše sladíte s obyčejným trikem nebo tílkem, které nosíte na spaní.

Nejoblíbenějším materiálem dámských dlouhých pyžam je 100% bavlna. Bavlněné dámské pyžamo je měkké, prodyšné a v neposlední řadě savé, protože v noci se každý potí. Díky tomu, že se jedná o čistě přírodní materiál, je bavlna doporučována lidem s citlivou pokožkou.

Krátká dámská pyžama

Krátká dámská pyžama vynikají svojí lehkostí a volností pohybu. Pyžama jsou pro ženy ideální na spaní jak v letních měsících, tak během zimy v příjemně vyhřáté ložnici.

Vybírat můžete z variant s krátkým rukávem, topem nebo tílkem s posuvnými ramínky, s tříčtvrtečními nebo šortkovými kalhotami.

Kromě bavlněných dámských pyžam PLEAS nabízí také krátká bavlněná pyžama s modalem. Modalové dámské pyžamo je skvělou volbou pro ženy, které vyžadují přírodní materiál a zároveň mají vysoké požadavky na vzhled a kvalitu. Díky modalu je dámské pyžamo velmi jemné a příjemné na dotyk a skvěle se přizpůsobí postavě.

Dámská pyžama jsou skvělým módním i praktickým dárkem pro vaše blízké a kromě spaní jsou ideální také na běžné domácí nošení.