Děláte pro zdraví svého dítěte opravdu všechno?

Děláte pro zdraví svého dítěte opravdu všechno? - obrázek
Děláte pro zdraví svého dítěte opravdu všechno? - obrázek

Prevence. Všichni víme, co to slovo znamená, ale přesto na své zdraví občas hřešíme. U dětí bychom to ale dělat neměli. Jste si jistí, že pro jejich zdraví děláte vše, co můžete? 

Proto vás upozorňujeme na první návštěvu u zubaře, kterou byste měli s dítětem absolvovat do dovršení prvního roku a dále pravidelně dvakrát ročně. VZP ČR může svým pojištěncům poskytnout seznam zubních lékařů v okolí bydliště i kontakty na odborníky specializující se na péči o dětský chrup. Všechna preventivní vyšetření jsou samozřejmě plně hrazena VZP, a to včetně specializovaných vyšetření, na která zubní lékař dítě v případě potřeby pošle. Kompletní nabídku příspěvků, které VZP ČR pro letošek připravila pro své klienty, najdete na www.klubpevnehozdravi.cz.

Kojícím maminkám je určena další výhra v naší Velké vánoční soutěži.

 

Deset výherců obdrží vánoční balíčky od společnosti Angelini Pharma Česká republika, s. r. o., obsahující produkty na podporu laktace Feminella v celkové hodnotě 10 000 Kč.

 

Přípravek Feminella Hereditum obsahuje jedinečné, tělu vlastní lactobacily izolované přímo z mateřského mléka. To obsahuje řadu zdraví prospěšných mikroorganismů, které podporují správný vývoj a činnost imunitního systému dítěte i matky. Tyto mikroorganismy například zajišťují první osídlení střev kojence. Zdravá střevní mikroflóra je důležitá pro vývoj imunitního systému. Správné osídlení střev je klíčové nejen pro zdraví kojenců, ale i pro zdraví v pozdějším věku.

 

Doplněk stravy Feminella Hereditum doporučujeme ke zdravému kojení. To je sice pro ženské tělo náročný proces, zároveň je to však jeden z nejúčinnějších způsobů, jak zajistit dítěti do života maximum. Přirozená výživa snižuje u dítěte výskyt nejrůznějších onemocnění (průjmů, zánětu středního ucha, onemocnění dýchacího systému, omezuje výskyt alergií atd.).

 

Výhod přirozeného kojení je ještě mnohem více. Sociální interakce mezi matkou a dítětem, založená již prenatálně, se kojením dále upevňuje, působí emocionálně a biologicky a v neposlední řadě poskytuje dítěti pocit bezpečí a jistoty.

Přípdavek Feminella Hereditum je chráněna evropským patentem do roku 2023 a má statut bezpečnosti udělený Evropským úřadem pro bezpečnost potravin. Jedná se o doplněk stravy, který je k dostání v lékárně bez lékařského předpisu.

 

Tým porodnice.cz