Dětský kalendář

Dětský kalendář - obrázek
Dětský kalendář - obrázek

 

Připravili jsme pro Vás zdravotního průvodce dětstvím Vašeho dítěte od narození až do 18 let. Den po dni, měsíc po měsíci, můžete zaznamenávat pokroky vašich potomků. Vše je doplněno o nové poznatky a doporučené postupy včetně očkovacího kalendáře České pediatrické společnosti a České lékařské společnosti J.E. Purkyně  v čele s panem doc. MUDr. Ivanem Novákem, CSc. S dětským kalendářem nezapomenete na žádná potřebná preventivní vyšetření, která jsou doporučována ČPS ČLS JEP.

nejblizsi_ukol

Nejbližší úkol Vám bude připomínat vše, co zaznamenáte v editaci. Například kdy máte plánovanou návštěvu lékaře, kdy máte nejbližší datum přeočkování dle očkovacího harmonogramu nebo pouze informaci, že máte plánovanou oslavu narozenin.

V očkovacím  kalendáři si zaznamenáte první dávku očkovací vakcíny, kterou lékař aplikoval, kalendář automaticky nabídne uživatelům přesný termín dalšího přeočkování dle nastaveného očkovacího schématu. Informaci naleznete v kolonce nejbližší úkol a v e-mailové schránce v období, kdy se termín přeočkování blíží. Průběžně si termíny přeočkování můžete kontrolovat sami v samostatné kolonce očkovací kalendář.

V sekci prodělané nemoci, při pravidelném záznamu všech prodělaných nemocí budete mít přesný přehled o nemocnosti Vašeho dítěte a způsobu léčby.

zuby

V zubní kartě si vytvoříte přehledné schéma růstu, obměny a nemocnosti chrupu Vašeho potomka. Při změně zubního lékaře, můžete poskytnout přesné informace o stavu a léčbě chrupu.

Váhový a růstový graf –  pod tímto odkazem,  při  pravidelném záznamu váhy a výšky dítěte, naleznete přesný přehled s  maximálními i minimálními hodnotami, které určují optimální růst a váhu Vašeho dítěte.

Rodokmen  – zaznamenejte si celou rodinu do přehledně graficky zpracovaného grafu.

Dále se dozvíte informace, které souvisí s datem narození Vašeho dítěte. Jako jsou znamení zvěrokruhu,  kámen a strom narození. Kalendáři můžete vybrat barvu, kterou můžete kdykoliv měnit. Samozřejmostí je profilová fotografie. Kalendář můžete sdílet tak, jak si sami zvolíte.

Zdroj: www.porodnice.cz