Dianatal® porodnický gel

 Dianatal® porodnický gel - obrázek
Dianatal® porodnický gel - obrázek

Jste těhotná nebo plánujete těhotenství? Pokud zní Vaše odpověď ano, přečtěte si následující článek, který Vám napomůže v rozhodnutí, zda máte použít Dianatal - porodnický gel, který:



  • může usnadnit porod,

  • šetří síly matky i dítěte,

  • může zmírnit rozsah poporodních poranění pánevního dna, pochvy a hráze,

  • je prodáván v lékárnách, u gynekologů, u porodních asistentek

  • doporučená cena produktu je 2 600 Kč

 


Porod dítěte je jednou z nejdůležitějších událostí v životě ženy. Pro ženu a její rodinu je přirozené prožití porodu důležitým stavebním kamenem spokojeného života. Příprava a realistická očekávání jsou základem  k dobrému prožití porodu.


Porod se rozděluje na tři fáze. Během první fáze, otevírací, se rozšiřuje děložní hrdlo. Jakmile je děloha úplně otevřená, začíná fáze druhá, tzv. vypuzovací. Třetí fáze je porození placenty a plodových obalů.


Z důvodu velkých třecích sil v porodních cestách je vaginální porod pro matku a dítě energeticky náročný výkon. Pokud porod trvá dlouho, vyčerpání matky i dítěte roste.  Přirozená maziva, jako jsou plodová voda a  mázek, jsou ve většině případů nedostačující k tomu, aby účinně snížila třecí síly mezi pochvou a plodem.


Použitím porodnického gelu Dianatal mohou být tyto třecí síly jednoduchým a bezpečným způsobem redukovány.  Dianatal porodnický gel vytvoří v pochvě tenký film a dítě během porodu v porodních cestách lépe „klouže“.  Tento objev učinili švýcarští gynekologové. 


Studie prováděné na Spolkové vysoké škole technické v Curychu ukázaly, že použití tohoto speciálně vyvinutého porodnického gelu redukuje třecí síly až o 50 %. Výsledky klinických studií na více porodnických klinikách dále ukázaly, že se použitím porodnického gelu může porod podstatně usnadnit.


Dianatal porodnický gel je bezpečný pro matku i dítě, protože byl řádně vyzkoušen, je sterilní, nealergizuje.


Za dobu jeho používání nebyly hlášeny žádné nežádoucí účinky.