Diskuzní fórum a Kluby

Vážení návštěvnici, milí čtenáři,

redakce PORODNICE.cz pro Vás připravila oddělení obecných Diskuzních fór  a specializovaně zaměřených diskusních Klubů.

Diskuzní fóra mají sloužit nejširší veřejnosti našich čtenářů, obvykle zdravých žen, které si potřebují více méně s někým pouze popovídat.  Diskuzní fóra nebudou redakčně redigována, pokud se ovšem nestanou útočištěm  duševně vyšinutých spoluobčanů, jak se bohužel na internetu občas stává.

Kluby představují zásadně jiný program. Od specializovaně zaměřených Klubů  si slibujeme, že vznikne prostor, kde si budou ženy, u jejichž dětí nebo u nich samotných  moci vyměňovat cenné informace, každodenní zkušenosti, které jim každodenně osud v jejich nelehké situace přináší. Kluby budou, pokud nám síly stačí, kontrolovány  a pravděpodobně i mírně korigovány. Od komunikace lidí se stejným zdravotním problémem očekáváme předávání rad a zkušeností, které často nejsou ani v nejlepších učebnicích. A na druhé straně by probírané stesky mohly být i pro odborníky inspirací pro další jejich práci.

Teprve čas ukáže, zdali se naplní naše naděje a očekávání. V každém případě internetové prostředí je natolik pružné, že poměrně snadno můžeme projekt upravit podle aktuálně vzniklé potřeby.    

Jak Diskuzní fóra, tak i Kluby jsou rozděleny do hlavních témat a to podle časového vývoje. Žena nejprve plánuje otěhotnět, otěhotní, následuje péče o těhotnou ženu, porodí a po šestinedělí většina hledá optimální antikoncepční metodu.

Grafická přehlednost a snadná navigace Vás dovede k přihlášení se do konkrétního diskuzního fóra, kde budete moci vyjádřit svůj vlastní názor nebo dokonce založit a přidat vlastní diskusní téma.

                                                                  

                                                                                                   Redakce PORODNICE.cz