Dítě se nerodí s návodem na použití…

Každé dítě je úžasně jedinečné – proto nepřichází na svět s návodem na použití. A přesto vás již nyní napadá deset otázek, na které bystě chtěla znát odpověď.

Nejlepší radou je důvěřovat svým mateřským instinktům. Bezpochybně jste ta nejlepší pro tuto práci, ačkoli si někdy můžete připadat bezradná. Někdy stačí si jen popovídat a ujistit se, že to, co děláte, je správné.

Proto jsme pro Vás otevřeli ve spolupráci  se společností Nutricia novou Poradnu dětské výživy, kde vám zkušená dětská zdravotní sestra zodpoví vaše otázky týkající se jídelníčku do 3 let.



Obrátit se můžete i na bezplatnou infolinku dětké výživy a péče na čísle 800 110 000, kde se setkáte s operatorkami, které jsou nejen odbornice na výživu, ale také matky. Každý den odpovídají na desítky vašich dotazů a věřte, že žádný z nich neni hloupý. Maminky se prostě chtějí přesvědčit, že ačkoliv nemají návaod na použití, dělají svou "práci" dobře a s láskou.

Pokud se budete chtít dozvědět více o těhotenství, mateřství a péči o děťátko, navštivte internetového průvodce mateřstvím na  www.mojedite.cz.

Nově otevřenou poradnu pro Vás připravili tvůrci internetových stránek www.porodnice.cz společně se společností Nutricia a.s.