Ekologická péče o miminko?

Ekologická péče o miminko? - obrázek
Ekologická péče o miminko? - obrázek

Děti jsou to nejdůležitější, co v životě máme. Jsou, mimo jiné, i motivací, proč se chovat odpovědně k přírodě – pouze odpovědným přístupem ji totiž zachováme i pro budoucí generace.

Jak napsal autor Malého prince, Antoine de Saint-Exupéry, “Zemi nedědíme po předcích, ale vypůjčujeme si ji od našich dětí.“ Nadčasový citát krásně vystihuje dva základní principy, kterými se řídí břeclavská značka Feel EcoTedy ohleduplnost k dětem a (s ní ruku v ruce jdoucí) ohleduplnost k přírodě.

Nejprve si pojďme představit značku jako takovou. Feel Eco vyrábí široký sortiment ekologické péče o tělo, prádlo i domácnost: sprchové gely a mýdla, prací gely a aviváže, prostředky na mytí nádobí, čističe. Už na začátku si tato domácí eko značka stanovila jasné poslání: vyvinout takové produkty, které by každý zaměstnanec bez obav používal u sebe doma. Tedy produkty účinné, ale současně šetrné -
k přírodě, k pokožce a v konečném důsledku i k rodinnému rozpočtu. 

A protože Feel Eco myslí hlavně na rodiny s dětmi, v letošním roce rozšířilo svou nabídku o speciální řadu na praní: Feel Eco Baby. Prací gel i aviváž Feel Eco Baby splňují běžné standardy značky – tedy pečlivě vybrané přírodní suroviny, které jsou snadno biologicky odbouratelné – současně jsou ale přizpůsobená potřebám kojenců a alergiků. Neobsahují totiž žádné parfemace, alergeny ani konzervanty, a pomáhají tak předcházet vzniku nežádoucích kožních reakcí při kontaktu s pranými tkaninami.

Výrobky Feel Eco Baby prošly dermatologickým testováním pro děti do 3 let, bez obav je tedy můžete používat na oblečení a ložní prádlo těch nejmladších členů vaší domácnosti.