FOR BABY

TOPCOM

 

 

 

Belgická společnost TOPCOM, přední evropský výrobce komunikačních a lifecare produktů, uvádí na český trh nový produkt pod značkou Topcom Kidzzz, a to set se základními hygienickými potřebami při péči o miminko.
Miminko je velká radost, ale každá maminka jistě dodá, že také starost. Pro lepší zvládnutí hygienických potřeb spojených s péčí o miminko nabízíme nový výrobek, který obsahuje 6 praktických pomůcek v jedné odolné taštičce z omyvatelného materiálu, kterou díky malým rozměrům můžete vzít kamkoliv s sebou a mít tak při ruce všechno, co jednou za čas vždy potřebujete. Ostříhat nehty, aby miminko samo sebe nepoškrábalo, změřit teplotu, podat léky nebo vyčistit nos, aby se miminku lépe dýchalo.

Sada obsahuje:

  • Digitální teploměr s ohebnou špičkou pro změření teploty v podpaží, rektálně či orálně
  • Lžičku na podávání léků s praktickou odměrkou
  • Kapátko na podávání léků s odměrkou
  • Nůžky na nehty
  • Kleštičky na nehty, které jsou speciálně navrženy se zakřivenými okraji pro malé dětské nehty
  • Balónkový nosový aspirátor nebo-li odsávačku hlenů
  • Odolné a omyvatelné pouzdro

Produkty Topcom Kidzzz zakoupíte u partnerů velkoobchodu ForBaby nebo přímo na www.forbaby.cz
 
Doporučená koncová cena je 599,- Kč včetně DPH.
Kontakt pro další informace:
Martina Doležalová, Country Sales Manager Topcom, mobil: +420 774 434 390, mailto:[email protected]

sadaO společnosti
Společnost Topcom je belgická společnost založena roku 1991 a je to tradiční vývojář a výrobce datově komunikačních produktů a také LifeCare produktů, mezi něž patří rozsáhlá řada produktů určených pro péči o dítě pod značkou Topcom Kidzzz. V produktové řadě naleznete různé druhy digitálních chůviček, digitální teploměry buď na měření tělesné teploty nebo teploty koupele, digitální dětské váhy, zvlhčovače vzduchu i plyšové hračky s integrovaným MP3 přehrávačem. Při vývoji a výrobě produktů pro děti klade Topcom Kidzzz důraz zejména na použití kvalitních a nezávadných materiálů, které mají potřebné atesty, na maximální technickou funkčnost a na jednoduchost používání zařízení.