FOR BABY

 
Belgická společnost TOPCOM, přední evropský výrobce komunikačních a lifecare produktů, uvádí na český trh unikátní MP3 plyšové hračky pod značkou Topcom Kidzzz.

Seznamte se s plyšovou panenkou LILY a plyšovým panáčkem TOBYM. Budou z nich velice roztomilí kamarádi vašeho dítěte. Ale stejně jako živý kamarádi vaší ratolesti, ani tito plyšáci nikdy nebudou zticha. Mají totiž ve svém tělíčku zabudovaný MP3 přehrávač, který i malé děti velice snadno obsluhují pomocí ručiček a nožiček panenky a pouštějí si stále znovu a znovu svoje oblíbené písničky, ať už to jsou ukolébavky na dobrou noc nebo hity, co rozproudí krev většího dítěte.

 

TOBY a LILY mají v MP3 přehrávači přednastavených 10 dětských skladeb, které ovšem můžete pomocí přiloženého USB kabelu podle libosti velice rychle měnit za jiné, vaše oblíbené písničky. Režim ovládání je vhodný a jednoduchý i pro opravdu malé děti, pomocí ručiček se vybírají nahrané skladby, pomocí chodidel dítě ovlivňuje hlasitost písniček a rozvíjí tím i svoji manuální zdatnost. Hračka má velikost polštáře, takže, když zrovna nehraje, je z ní mazlivý polštářek. Je samozřejmě pratelná, jednoduše rozepnete a svlečete panence její „povlak“ a vyperete. Integrovaný MP3 přehrávač je skryt za obyčejným zipem, poté ještě za suchým zipem a není dále vyjmutelný, takže se nemusíte bát, že by vaše dítě bylo schopné hračku rozebrat a dostat se až k MP3 přehrávači.
Technické parametry:

  • 10 přednastavených skladeb, které jsou měnitelné
  • USB připojení: USB 2.0
  • Podporuje standardy: WMA, MP3
  • Vnitřní paměť: 512 MB
  • Zabudované Hi-Fi stereo
  • Napájení: 4x AA baterie
  • Pratelná

Produkty Topcom Kidzzz zakoupíte u partnerů velkoobchodu ForBaby nebo přímo na www.forbaby.cz Doporučená MOC je 1699,- Kč včetně DPH.

 

Témata: