FOR BABY


 

Belgická společnost TOPCOM, přední evropský výrobce komunikačních a lifecare produktů, uvádí na český trh nové digitální chůvičky pod značkou Topcom Kidzzz.

Naší nejinteligentnější digitální chůvičkou je na tomto trhu unikátní zařízení BABYVIEWER 2500. Jejím používáním  se uklidní všechny maminky i ostatní, kteří mají zrovna dítko na starosti. Na velice kvalitním barevném LCD displeji totiž vidí a z vestavěného reproduktoru slyší, co přesně jejich ratolest zrovna provádí. Bezstarostně můžete vaše dítě sledovat i ve tmě, protože dětská jednotka, chcete-li kamera, má v sobě 9 LED světel a automaticky rozpozná nedostatek denního světla a LED sama aktivuje. Pomocí  dalších 3 LED ve tvaru hvězdiček můžete dítěti ve tmě vytvořit alespoň jemné světlo a navodit tak pocit bezpečí. Také můžete dítěti pustit ukolébavku, v nabídce jsou 3 různé ukolébavky a můžete je aktivovat na dětské jednotce i dálkově z rodičovské jednotky. Rodičovská jednotka, tedy ta, kterou nosíte u sebe, může mít aktivní obraz i zvuk a nebo pouze zvuk s vypnutým displejem. V tomto režimu se rodičovská jednotka aktivuje vždy,  když se v okolí dětské jednotky ozve jakýkoli zvuk. Při této aktivaci se automaticky sepne i monitor a vy dítě vidíte a slyšíte.  Rodičovská jednotka vás také upozorní, když se nacházíte mimo dosah od dětské jednotky, přičemž spolehlivý příjem je až do vzdálenosti  150m ve volném prostoru, do 50m uvnitř. Zařízení je konstruováno tak, aby bylo minimalizováno rušení příjmu dalšími zařízeními.

V balení kromě dětské a rodičovské jednotky naleznete také praktickou cestovní tašku, která BabyViewer 2500 chrání a usnadňuje cestování s ním. Dále v balení obdržíte příchytnou svorku, kterou můžete dětskou jednotku pohodlně připevnit k postýlce a pomocí otočného kloubu ji nasměrovat přesně tak, jak potřebujete. Svorka není potřeba, pokud se vám podaří dětskou jednotku/kameru nasměrovat pouhým natočením kamery na spolehlivém magnetickém polštáři.
Zklidněte své starostlivé myšlenky používáním kvalitní a bezpečné elektroniky, která navíc může mít na vaše miminko uklidňující účinky. Klidná maminka je šťastná maminka a s ní celá rodina :-)


O společnosti
Společnost Topcom je belgická společnost založena roku 1991 a je to tradiční vývojář a výrobce datově komunikačních produktů a také LifeCare produktů, mezi něž patří rozsáhlá řada produktů určených pro péči o dítě pod značkou Topcom Kidzzz. V produktové řadě naleznete různé druhy digitálních chůviček, digitální teploměry buď na měření tělesné teploty nebo teploty koupele, digitální dětské váhy, zvlhčovače vzduchu i plyšové hračky s integrovaným MP3 přehrávačem. Při vývoji a výrobě produktů pro děti klade Topcom Kidzzz důraz zejména na použití kvalitních a nezávadných materiálů, které mají potřebné atesty, na maximální technickou funkčnost a na jednoduchost používání zařízení.