FOR BABY

Bezpečnostní pásy pro těhotné.

BeSafe
S blížícím se jarem stále větší množství rodin vyráží autem do „světa“. Do vozidel usedá i velké množství nastávajících maminek. Mnohé tak řeší problém „s poutáním“ za jízdy. Máme pro ně elegantní a účinné řešení.

Společnost For Baby je výhradní dovozce produktu norské společnosti BeSafe-Belt pregnant - bezpečnostního pásu do automobilu pro těhotné. Tento velmi jednoduchý a mimořádně účinný prostředek, který je celosvětově prezentován  sloganem „Jeden pás pro dva životy“  začíná  pronikat  i na český trh.

Neodiskutovatelná důležitost připoutání se za jízdy automobilem, byla snad již dostatečně prokázána. O to více každá nastávající maminka přemýšlí o bezpečnosti své přepravy ve vozidle.

POHODLÍ A BEZPEČNOST, KTEROU PRO TĚHOTNOU PŘEDSTAVUJE POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁSU BeSafe by mělo motivovat všechny těhotné k zodpovědnému způsobu poutání během jízdy v autě. Bezpečnostní pás pro těhotné- to je jednoduchá manipulace, příznivá pořizovací cena a zejména vysoká bezpečnost při jízdě automobilem. Pás chránící dva životy, by neměl chybět ve výbavě žádné zodpovědně uvažující nastávající maminky.

 

Více informací na www.forbaby.cz.

Témata: