For You pomáhá v boji proti rakovině

For You pomáhá v boji proti rakovině - obrázek
For You pomáhá v boji proti rakovině - obrázek

 

ING Pojišťovna spustila unikátní projekt For You, který pod patronátem Lucie Bílé podporuje ženy v boji proti rakovině prsu. Hlavní platformou projektu je web www.foryou.cz, který přináší informace o prevenci a léčbě nemoci a zároveň ženám nabízejí fórum pro výměnu zkušeností.

 

Nekompromisní fakta o rakovině

Rakovina prsu nese tři smutná nej: jedná se o nejrozšířenější typ rakoviny u žen, nejčastější onkologickou příčinu smrti pacientek a zároveň nejobávanější typ rakoviny z hlediska ženské populace. Léčba prsního nádoru patří při brzké diagnóze mezi ty nejúspěšnější v onkologii.

 

Komunita For You

Ženy mají přirozenou tendenci sdílet své obavy a hledat pomoc u jiných žen, které jsou v podobné situaci. Na webu www.foryou.cz se mohou o své zkušenosti podělit a získat zpět sebevědomí a chuť do života. Hlavním cílem těchto stránek je upozornit na důležitost prevence, při níž hrají důležitou roli i samovyšetření a pravidelné návštěvy lékaře. Po registraci si zde ženy mohou své prohlídky naplánovat ve speciálním kalendáři, který je pak na ně včas upozorní. 

 

Speciální životní pojištění pro ženy

Pro ženy, které si chtějí být jisté, že se o svou rodinu dokážou postarat i v tak složité situaci, jakou je léčba rakoviny prsu či pohlavních orgánů, projekt nabízí stejnojmenné pojištění. Jedním z hlavních rysů této nabídky je naprostá diskrétnost – od sjednání, které lze během pár minut učinit online a nevyžaduje ani zdravotní dokumentaci či lékařskou prohlídku, až po výplatu v případě pojistné události. Pojistné je od 200 Kč měsíčně, přičemž výše krytí je 750 000 Kč. V rámci pojištění jsou ženám k dispozici také unikátní asistenční služby.

 

Zapojte se do projektu For You

Součástí projektu je i podpora charitativních aktivit zaměřených na boj s rakovinou. První takovou akcí  bude rozšíření stacionáře v Motole. „Stacionáři aktuálně chybí 12 lůžek. Suma, která pomůže pokrýt náklady na jeho rozšíření, je 250 000 Kč,“ informuje MUDr. Jana Prausová, primářka onkologického oddělení FN v Motole. Za každou kalkulaci pojistného na stránkách www.foryou.cz proto ING věnuje 20 Kč právě na konto FN v Motole.

 

For You můžete podpořit i vy. Čím více žen se do projektu zapojí, tím menší bude mít rakovina šanci. Navštivte portál www.foryou.cz a dozvíte se nejen spoustu zajímavých informací o prevenci a léčbě této nemoci, ale budete mít i možnost podpořit dobrou věc.