FORBABY

Belgická společnost TOPCOM, přední evropský výrobce komunikačních a lifecare produktů, uvádí na český trh nové digitální teploměry pod značkou Topcom Kidzzz.
 
Každá maminka ví, jak těžké je někdy změřit miminku nebo i většímu pacientovi teplotu s obyčejným rtuťovým teploměrem. Děťátko je nemocné, rozmrzelé a my mu navíc přinášíme studený skleněný teploměr, který mu složitě vpravujeme rektálně nebo ho nutíme v klidu posedět alespoň 4 minuty na změření teploty pod paží.
 
Své dítě přitom litujeme a slibujeme si, že už příště rozhodně budeme mít digitální teploměr, s kterým tato procedura jednou provždy skončí.

Lékařské hlasy dokazují, že stejně dobře vypovídající a přesné jako výše popsané metody je měření teploty v uchu pacienta.

Společnost Topcom nyní přichází na trh dokonce s trojkombinací digitálního teploměru EarThermometer 101, který je schopen změřit teplotu v uchu, na čele a navíc vám ukazuje teplotu okolního prostředí. S klinickou přesností změří teplotu v uchu nebo na čele pouze za 2 sekundy pomocí infračerveného čidla. Inteligentní teploměr si navíc pamatuje 20 posledních měření, při listování pamětí vám vždy zobrazí naměřenou teplotu včetně datumu a času, kdy byla hodnota pořízena. Má také možnost sekvenčního měření teploty po 3 sekundách. To proto, abychom si byli opravdu jistí naměřenou hodnotou. Teploměr je velice praktický i tím, že má podsvícený displej, takže naměřenou hodnotu vidíme i v noci bez rušivého rozsvícení místnosti. Automatické vypínání teploměru při odložení uspoří spotřebu, provoz na 2x AAA baterie. Pokud nemáte aktivováno automatické vypnutí displeje, dozvídáte se z teploměru, který může být umístěn v přiloženém stojánku, také datum a čas, přičemž zobrazení času (hodina:minuta) se střídá se zobrazením teploty místnosti.
Zklidněte své starostlivé myšlenky používáním kvalitní a bezpečné elektroniky.
Produkty Topcom Kidzzz zakoupíte u partnerů velkoobchodu ForBaby nebo přímo na www.forbaby.cz

Doporučená koncová cena je 1099,- Kč včetně DPH.

Témata: