Hemagel - Poranit se můžete i doma

Hemagel - Poranit se můžete i doma - obrázek
Hemagel - Poranit se můžete i doma - obrázek

I když  většina z nás považuje svůj domov za oázu klidu a bezpečí, i tam na nás mohou číhat různá  nebezpečí. Ještě větší pozor musí  dávat nastávající či čerstvé maminky, aby neopatrností neohrozily své miminko. Ovšem ani při sebelepší péči se někdy nevyhneme domácím nehodám.

Na podzim zazimováváme zahrádky, chodíme s dětmi na houby či pouštět draka, snažíme se využít posledních teplých dnů ke sportování venku. To vše často přináší nejrůznější drobná poranění. Někdy stačí i hra s domácím mazlíčkem či neopatrnost při vyndavání plechu z trouby a poranění je na světě. Proto bychom na ně měli být připraveni zejména kvalitně vybavenou lékárničkou. 

K nejčastějším úrazům v domácnosti patří různé škrábance, odřeniny, řezné rány a drobné popáleniny. Lékárnička by proto ideálně měla obsahovat multifunkční prostředek, který je účinkuje na více typů poranění. Tím je například Hemagel, který pomáhá vyřešit jak běžná poranění kůže, tak i komplikované rány, snižuje bolestivost a urychluje hojení. Pomáhá při nejrůznějších poraněních od drobných ranek přes popáleniny I. a II. stupně, odřeniny až po opary. 

HemagelHemagel nabízí jedinečné spojení nejmodernější postupů „mokrého hojení“ v kombinaci s originální, patentově chráněnou účinnou látkou vyvinutou Ústavem makromolekulární chemie Akademie věd ČR. Vlhké prostředí podporuje dělení a pohyb buněk a udržuje stálou teplotu, což je zcela zásadní pro kvalitní a rychlé zhojení rány bez estetických následků. Kvalitativně nová úroveň hojení je umožněna doplněním gelu o látku, založenou na českém patentu, která odstraní z místa poranění volné kyslíkové radikály a současně na povrchu rány vytvoří elastickou vrstvu oddělující ránu od vnějšího prostředí. 

Díky svému složení neproniká Hemagel do těla, ale léčí rány jen na povrchu, takže ho bez obav mohou používat i těhotné a kojící ženy, které vždy musí pečlivě zvažovat, jaký prostředek mohou na poranění použít, aby neohrozili své miminko. Hemagel je vhodný i pro děti a vyhovuje jim také proto, že na rozdíl od použití běžných desinfekčních prostředků nepřischne obvaz k ráně, ale díky elastické vrstvě na povrchu je převaz rány bezbolestný.

Hemagel rychle zklidňuje ránu a zmírňuje bolestivost. Je to zcela unikátní přípravek, který lze jen těžko srovnávat s ostatními prostředky určenými k hojení ran, ale právě rychlý účinek na ránu je jedním z jeho největších kladů. Hemagel je volně prodejný a v lékárnách je k dostání v 5-ti a 30-ti gramovém balení. Více na www.hemagel.cz

 

 

 
Témata: