Hrnečky AVENT na cestách

Hrnečky AVENT na cestách - obrázek
Hrnečky AVENT na cestách - obrázek

Hygiena na cestách s bezpečným odklápěcím víčkem a hubičkou, která samovolně neteče a snadno se čistí. Zábava s novou řadou výrobků značky AVENT – hrnečky, které mají hygienické odklápěcí víčko a hubičku s netekoucím ventilem, který se lehce čistí, vám zaručí klid a pohodu.

 

       Avent hrnecek maly           Avent hrnecek velky

Tři rozdílné věkové kategorie hubiček jsou navržené pro jednotlivé fáze vývoje vašeho dítěte s ohledem na růst zoubků. Odnímatelná držadla napomáhají vašemu dítěti naučit se samostatně pít.

Avent Sport

 

Také Dokonalá hygiena u hrnečku s otočným víčkem, které bezpečně schová silikonové brčko a ochrání je před nečistotami. Králík Truman představuje nové hrnečky Philips AVENT. Brčko, které je odolné proti rozkousání, se jedním pohybem ukryje pod víčko. Při používání hrnečku se zbytečně nevylije ani kapka. Snadné čištění a jednoduchá výměna brčka zajistí dokonalou hygienu zejména na cestách.

Avent s brckem MalyAvent s brckem velky

Ochranné víčko má i první skutečný hrneček. Pití je z něj velmi snadné. Aktivuje se stisknutím rtů a umožňuje pití po celém okraji stejně jako z normálního hrnku pro dospělé a samovolně neteče.


Hrnek Avent_cerveny   Hrnek Avent_zeleny

Podpora krmení zábavným učením

Krmení dítěte může být tou nejsmysluplnější věcí, jakou kdy jako rodič uděláte. Nejenže vytváří vazbu dítěte k těm, kteří mu poskytují výživné jídlo, ale buduje se pevný základ pro doživotní volbu správných stravovacích návyků. 

                                                   Krmeni Ditete Obecne

Vývoj od kojence po batole je zábavné a vzrušující období pro vás i vaše dítě. Správné stravování dává vašemu miminku energii, kterou potřebuje k růstu a rozvoji. Má kladný vliv na zdraví, udržuje optimální hmotnost a vhodně formuje celoživotní stravovací návyky.
Udržet pozornost dítěte a jeho zájem o jídlo během krmení bývá náročná záležitost, která může vzbudit vaši obavu, zda dítě skutečně dostává správně vyváženou stravu se všemi nezbytnými vitamíny a živinami. Je důležité vzbudit a upoutat pozornost dítěte během jídla např. prostřednictvím zábavných a poučných obrázků na talíři či miskách.

                                     banner truman

Známé postavičky z pohádek mohou vyprávět příběh z prostředí zahrádek či lesa. Hlavní hrdina se svými přáteli dostane dítě do světa barev a počítání, kde si bude moci vytvářet své vlastní příběhy a rozvíjet fantazii.
Nenásilnou formou se dozví, odkud potraviny pocházejí, jakou mají barvu, kolik jich nese hlavní hrdina v košíku a vytvoří si zdravý zájem o to, co jí.

A chcete mít zdravé domácí jídlo s sebou? Vhodná miska na skladování a přenášení včetně lžičky umožní vašemu dítěti vychutnat si oblíbené jídlo na procházce, na výletě třeba do zoo nebo i na odpolední návštěvě.

                 cestovni sada oranzova                           pribor pouzdro Avent

Seznamováním dítěte od útlého věku s rozmanitostí čerstvých potravin vytváříte jeho celoživotní zdravé návyky. Čerstvé je vždy nejlepší a můžete si být jistí, že jednoduše doma připraveným jídlem poskytujete dítěti nezbytné vitamíny a minerály.

                                                   Ovoce a zelenina

Zdravé vaření v páře je nejideálnější variantou pro přípravu domácího jídla. Vaření v páře pomáhá uchovat živiny a přirozenou chuť potravin. Díky tomu budete mít jistotu, že vašemu dítěti dostává to nejlepší. Dnes už nemusíte hledat vhodnou nádobu, pařáček a hlídat, aby se vám voda úplně nevyvařila. Ovoce, zeleninu, rybu či maso jednoduše uvaříte v parním hrnci, poté můžete jednoduše nádobu hrnce převrátit a jídlo přímo umixovat. Jídlo není nutné nikam přenášet! Kombinovaný parní hrnec s mixérem snadno připraví dítěti výborné jídlo. Jednoduše uvařte v páře ovoce, zeleninu, ryby nebo maso a poté nádobu zvedněte, otočte a obsah rozmixujte – žádný nepořádek, žádné plýtvání.

Avent vareni

Snadná příprava výživných jídel.

  • Kompaktní provedení pro snadné uskladnění
  • Snadné doplňování vody
  • Vařte v páře a mixujte po převrácení nádoby
  • Jen několik částí, které je třeba čistit
  • Pomáhá uchovat živiny a tvar
  • Udržuje tekutiny pro vaření
  • Efektivní cyklus páry  

Dokáže připravit dětské jídlo pro každou fázi odstavení.

faze odstaveni

Pokud jen potřebujete rozmixovat doma připravené jídlo bez vaření v páře, je pro vás nejlepším řešením mini mixér Philips AVENT. Je silný a rychlý. Jídlo je v okamžiku rozmixované. Můžete připravit více porcí a uskladnit je ve VIA pohárcích v ledničce nebo mrazáku.

                                     Mixer Via                           Via poharky

Výrobky Philips AVENT zakoupíte ve specializovaných dětských obchodech a v lékárnách nebo také na www.aventbaby.cz a www.babiez.cz

 

                                                    Logo Avent PH                    Logo Babiez

Témata: