Jak to vidí ženy před porodem

Jak to vidí ženy před porodem - obrázek
Jak to vidí ženy před porodem - obrázek

Milé nastávající maminky a tatínkové,

Deník a porodnice.cz přichází s ojedinělým projektem, který zaujme nejen nastávající maminky a tatínky.

  

 

V rámci projektu časopisu Víkend „Jak to vidí ženy před porodem“ poznáte dvanáct reálných těhotných žen ze všech koutů Česka, probereme s nimi dvanáct témat, která je zajímají, a nakonec vám ukážeme i jejich miminka. 

Pokud se zapojíte do našeho anonymního dotazníkového šetření, přispějete ke srovnání názoru vybrané nastávající maminky s většinovým míněním maminek z daného regionu. Vaše odpovědi budou hromadně porovnány s tím, co si myslí maminka, která projektu věnovala svou tvář. ​

Dotazník pro těhotné ve III. trimestru

Dotazník pro partnery těhotných

Představení projektu:

S dvanácti ženami ze všech regionů České republiky doslova prožijete jejich těhotenství. Probereme s nimi témata, která je zajímají a samozřejmě se poradíme s lékaři a dalšími odborníky, kteří mají k tématu těhotenství a porodu co říct.

Již od 15. září se vám budeme pravidelně představovat těhotné ženy a řešit jejich starosti na stránkách sobotní přílohy Víkend. Další zprávy o tom, jak se mají jednotlivé těhulky, pak najdete i v regionálních vydáních Deníku a týdenících vašeho kraje.

Čekají vás například rozhovory, reportáže z návštěvy ultrazvuku, nákupu výbavičky pro miminko nebo můžete být u toho, když se pro něj bude chystat dětský pokojíček. A slovo dostanou i budoucí tatínkové. Sladkou odměnou na závěr pak budou miminka samotná, která vám samozřejmě také představíme.