Již tuto sobotu 20.září

Již tuto sobotu 20.září - obrázek
Již tuto sobotu 20.září - obrázek

Jak prožít aktivně sobotní dopoledne?

Na sobotu  20. září 2014 jsme připravili běžecký závod pro děti od jednoho roku do 17 let. Na hřišti    v Běchovicích si mohou protáhnout tělo, setkat se s kamarády a užít si dopoledne plné pohody.  K té přispěje i bezpečné mlsání, které pro závodníky zajistí Refresh bar pod patronátem Jurta klubu.       49. ročník závodu Mladé Běchovice bude předzvěstí slavného závodu "Běchovice", který připravují pořadatelé na neděli 28. září.

Kde se můžu na Mladé Běchovice přihlásit?

Nejlepší je přihlásit se předem přes www.mladebechovice.cz. Do 12 hodin vám přijde potvrzení přihlášky a můžete si zkontrolovat údaje v seznamu přihlášených.  V den závodu je možné se přihlásit ve startovní kanceláři, ale pouze půl hodiny před vlastním startem.

Kdy budu startovat?

To záleží na věku běžce. Ti nejstarší - dorostenci a dorostenky - vyběhnou na trať hned po zahájení, to je v 8:50 hodin. Starší žactvo má plánované starty od 9:05, mladší od 9:20 a nejmladší od 9:40. Náborové běhy nejmenších začnou od 10:00 hodin a budou probíhat až do 11:45, kdy se na trať vydají děti s postižením.

Co znamená, nejmladší závodníci?

Při Mladých Běchovicích mají možnost postavit se na svůj první start děti, narozené již v roce 2012 i 2013, pokud zvládnou samostatně ujít 50 metrů. 

Soutěžím o body v Poháru Pražských Běžeckých Nadějí, jsou výsledky z Mladý Běchovic započítávány?

V letošním roce jsme rozšířili kategorie o dorostence, narozené v roce 1997 a 1998, čímž jsme splnili podmínku organizátorů, kteří náš závod do poháru zahrnuli.

Kolik platím startovné?

Díky sponzorům a obětavým lidem z občanského sdružení Mladé Běchovice je startovné ZDARMA.

Jak se dostanu do místa závodu?

Závody probíhají na travnatém fotbalovém hřišti v ulici Za Poštovskou zahradou. Můžete přijet autobusem MHD 250,261,269 nebo 163 a vystoupit na stanici Běchovice. Odtud je už jen pár kroků. Pro automobily bude připraveno parkoviště, přístupné z ulice Mladých Běchovic.

Jak probíhá vyhodnocování závodů?

Diplomy, medaile a ceny jsou předávány v průběhu závodu. Na závěr bude ze všech účastníků vylosován běžec, který odjede na horském kole. Pro ty, kteří se přihlašují předem, je vyhlášena ještě soutěž o nejlepší odhad počtu závodníků. Výherce získá fotoaparát KODAK.

Jak využiji čas do závěrečného losování?

Na tréninkovém hřišti budou připraveny disciplíny Dětské atletiky. Zde si můžete vyzkoušet hod gumovým oštěpem, běh přes překážky, skok daleký a další bezpečné soutěže. Každý, kdo zdolá celou sestavu, získá fidorkovou medaili.

Kde získám přesný rozpis závodů a podrobné informace?

Nejlépe je podívat se nás stránky www.mladebechovice.cz, kde budou večer po závodech i jejich podrobné výsledky. Můžete si napsat o plakát nebo propozice na e-mail [email protected]