Vánoční výhra - Kniha o těhotenství, porodu a dítěti

Kniha o těhotenství, porodu a dítěti jako další cena v soutěži s VZP - obrázek
Kniha o těhotenství, porodu a dítěti jako další cena v soutěži s VZP - obrázek

Další cenou ve Velké vánoční soutěži, kterou jsme pro Vás připravili je Kniha o těhotenství, porodu a dítěti. V říjnu to byl rok, kdy proběhl slavnostní křest pátého vydání této velmi úspěšné a oblíbené knihy. Kmotrami jí byly Jitka Čvančarová, která do knihy věnovala pár fotografií ze svého rodinného alba, a Andrea Verešová, kterou předchozí vydání knihy provázela oběma těhotenstvími.

Bez nadsázky můžeme říct, že porodník doc. MUDr. Antonín Pařízek, CSc., po několika letech přivedl na svět své další knižní dítě a tentokrát to byla trojčata. Její páté vydání je totiž rozděleno do tří knih: první je věnována těhotenství, druhá porodu a třetí dítěti. Na knize spolupracovali přední čeští odborníci z řad porodníků a pediatrů, cenné poznatky a zkušenosti zprostředkovávají také porodní asistentky, laktační poradkyně, psycholožka nebo zubní lékař.

 

Na 1352 stranách najdete přehledné informace nejen o tom, jak se Vaše dítě vyvíjí v děloze, jaké změny se během těhotenství dějí v ženském těle, jak předejít častým těhotenským komplikacím.

Ve druhém díle najdete informace o průběhu porodu nebo možnostech tlumení porodních bolestí.

Třetí díl se soustředí na péči o dítě, radí, jak správně kojit, co dělat, když kojení není možné, a jaké mléčné formule vybrat. Přehledně jsou uvedeny i nejčastější dětské zdravotní potíže.

Kniha o těhotenství, porodu a dítěti přehledně a srozumitelně provází důležitým životním obdobím rodičů, je velmi čtivá a obsahuje celou řadu ilustrací a fotografií buď osobností známých ze světa sportu či  kultury, nebo lidí, kteří na knize spolupracovali.