Kočárek hlavní výhrou Velké vánoční soutěže s VZP !!!

Kočárek hlavní výhrou Velké vánoční soutěže s VZP !!! - obrázek
Kočárek hlavní výhrou Velké vánoční soutěže s VZP !!! - obrázek

Budoucí maminky zúčastněte se Velké vánoční soutěže s VZP.
Být mámou je zaměstnání na plný úvazek.  Následující měsíce a roky bude péče o děťátko vyžadovat většinu Vašeho času, avšak odměnou Vám bude každý pokrok a úsměv na jeho tváři. Všeobecná zdravotní pojišťovna Vám ráda usnadní péči po celé toto období.

 

VZP nabízí svým klientkám, které se zdarma zaregistrují do jejího Klubu pevného zdraví, celou řadu výhod. Mohou je čerpat dokonce ještě před tím, než se v pravém slova smyslu stanou maminkou, a to od okamžiku získání těhotenské průkazky!

Budoucí maminky mohou ročně čerpat 500 korunový příspěvek na předporodní kurzy, cvičení či plavání pro těhotné, ale také na přítomnost svého partnera u porodu, kterou většina porodnic zpoplatňuje, a na prvotrimestrální screening.

„Takzvaný prvotrimestrální screening, nebo též screening Downova syndromu, kombinuje testování krve matky a podrobné ultrazvukové vyšetření plodu, které umožňuje již ve 3. měsíci těhotenství ověřit, zda dítě nebude trpět vrozenou vadou,“ vysvětluje význam tohoto vyšetření MUDr. Jitka Kytnarová z Kliniky dětského a dorostového lékařství (KDDL) VFN Praha a upozorňuje, že tento vysoce specializovaný screening by ženy měly absolvovat na akreditovaném pracovišti. Další informace získáte ZDE.

Navíc může každá maminka čerpat další výhody a příspěvky Klubu pevného zdraví, které jsou určeny pro dospělé klienty VZP. Podrobnější informace najdete ZDE.

Využít může i slevy u smluvních partnerů Klubu pevného zdraví. Za výhodné ceny tak lze pořídit třeba relaxační a pohybové aktivity, zdravou výživu, ale i potřeby pro miminka. 

Hlavní výhrou ve  Velké vánoční soutěži s VZP je kombinovaný kočárek
3v1 PETITE & MARS, která startuje 16.11.2015. 

Jedná se o variabilní kočárek, na jehož stabilním podvozku můžete vyměnit hlubokou korbu,sportovní sedadlo nebo autosedačku, a díky tomu je vhodný pro děti od narození až do váhy 15 kg.Concord Intense

Moderní rodiče jistě zaujme i elegantně sportovní vzhled kočárku a zcela jistě ocení jeho snadnou ovladatelnost a skladnost. Za zmínku stojí také jednoduše snímatelný pratelný potah z kvalitního materiálu a velmi praktická  výškově nastavitelná rukojeť. Kočárek 3v1 PETITE & MARS v sobě spojuje ideální pohodlí pro dítě a maximální funkčnost pro rodiče, jeho praktičnost pak při každodenním používání ocení všichni členové rodiny.

Kočárek 3v1 PETITE & MARS  má praktická nafukovací kolečka a odlehčenou konstrukci, proto je vhodný do jakéhokoli terénu a spolehlivě Vás bude provázet na všech devět zdravotních preventivních prohlídek Vašeho dítěte v prvním roce jeho života, které jsou hrazené z veřejného zdravotního pojištění. Také náš průvodce Dětský kalendář, který naleznete na našich stránkách Vám tyto prohlídky bude připomínat a zároveň se díky Vašim poznámkám a fotografiím stane jedinečnou památkou na první měsíce a roky života Vašeho dítěte. 

Tým porodnice.cz

Zítra Vás čeká v našem článku představení další výhry.