Kojení a krmení mateřským mlékem

Kojení a krmení mateřským mlékem - obrázek
Kojení a krmení mateřským mlékem - obrázek

Kojení přináší matce i dítěti zcela nenahraditelné výhody. Je doporučováno profesionály z oblasti zdravotnictví jako nejvhodnější dětská výživa,od 6 měsíců doplněná o nemléčný příkrm.


 Flexibilní krmení


Pokud kojíte, možná byste ráda zvážila používání odsávačky mléka, abyste mohla pokračovat v krmení Vaším mateřským mlékem, i když nemůžete být přímou miminka a kojit osobně. Odsávání pomocí odsávačky mateřského mléka je pohodlné,rychlé a velmi jednoduché. Uvidíte jak.


Po porodu je nejvhodnější počkat pár týdnů, až se kojení ustálí, a pak začít používat odsávačku. V případě pochybností Vám poradí lékař nebo laktační poradce. 


Philips AVENT nabízí dva typy odsávaček: manuální a elektronickou. Obě tyto odsávačkypracují rychle, jemně a tiše. Jsou vybaveny unikátní patentovanou masážní vložkou s pěti masážními výstupky ve tvaru okvětních lístků a silikonovou membránou, které společně při odsávání dokonale napodobují způsob kojení. To zaručí velmi pohodlné a efektivní použití, masážní efekt zajistí, že velice jemné odsávání má skvělé výsledky.


Elektronická odsávačka poskytuje veškeré výhody jako manuální odsávačka s unikátnímdodatkem v podobě elektronické paměti. Odsávačka se od Vás naučí rytmus odsávání a po stisknutí tlačítka pokračuje ve Vašem osobním tempu. To vám dává nekonečně variabilní kontrolu nad rychlostí, pod tlakem a rytmem pohodlného a uvolněného odsávání. Odsávačky Philips AVENT jsou velmi jemné, mohou překonat brzké a běžné problémy, jako je nalití prsou nebo popraskání bradavek.


 Okamžitý přínos


Obě odsávačky Vám umožní odsávat přímo do láhve Philips AVENT nebo do předsterilizovaného pohárku určeného ke skladování mléka v ledničce či mrazáku. Rutinní kojení se stává flexibilním a Váš partner nebo někdo Vám blízký může krmit kdykoliv Vaše dítě Vašim drahocenným mateřským mlékem. 


Odsávačky Philips AVENT Vám pomáhají s kojením dlouhou dobu, čímž Vám umožní dokonale ovládat svůj život. Stále si můžete být jistá, že si Vaše dítě užije všechny výhody mateřského mléka. Další informace naleznete na http://www.philips.cz/c/avent-dite-kojeni/18459/cat/


 Zakoupit lze v prodejně babiez v Hradci Králové nebo http://www.aventbaby.cz/