Marmeládová zahrada

Marmeládová zahrada - obrázek
Marmeládová zahrada - obrázek

Dobrý den,

Máme tu čest a vzácnou příležitost vám představit naši  Marmeládovou zahradu!

Marmeládová zahrada je česká značka marmelád a extra džemů, které pro vás v domácí kvalitě, s láskou a z těch nejlepších surovin vyrábíme v naší kouzelné dílně. A trochu za nás necháváme kouzlit i Francii, kde jsme získali inspiraci pro to nejlepší z naší nabídky… V současné době vyrábíme okolo 65 druhů extra džemů, marmelád, čokolád s ovocem, hedvábných karamelů a dalších delikates i z těch nejneobvyklejších surovin, ze kterých lze něco úžasného do skeničky pro mlsání vyrobit.

Právě pro jejich zvláštní a neobvyklé kombinace a proto, že každý námi vyráběný druh je jedinečný a nepodobný těm dalším, jsme se rozhodli vám v každém týdnu v nadcházejícím roce představit jednu marmeládku nebo jeden extra džem. Všechny vyrábíme bez použití chemických přísad, éček apod., přičemž ke konzervaci používáme pouze nízké množství cukru, přírodní citrusový pektin a sterilaci.

Dnes jsme se rozhodli představit vám jednu zimní lahůdku – extra džem : ananas, rum a kokos!

Ve spojení těchto chutí dominuje ananas i kokos rovným dílem, přičemž rumové tóny vynášejí chuť tohoto džemu k výšinám božské Piňa Colady. Je výtečná jak na palačinky, k jogurtu, na zmrzlinové poháry, tak i ke slupnutí lžičkou jen tak..

Ochutnat ji můžete buď přímo v našem kamenném obchodě ,který sousedí s naší výrobnou,nebo pokud to do něj máte daleko, tak vám ji rádi zašleme prostřednictvím našeho e-shopu www.marmeladovazahrada.cz

Tak neváhejte a přijďte nebo přijeďte ji vyzkoušet,těšíme se na vás!

Váš tým www.marmeladovazahrada.cz