MOTHERCARE

Příprava na Vánoce

Vánoce ce blíží mílovými kroky a pokud se chcete obloukem vyhnout předvánočnímu stresu a shonu, pomaličku byste měli začít uvažovat nad přípravami. Vánoce by měly být svátky klidu a míru a aby jimi i zůstaly, nenechávejte všechno na poslední chvíli, až budou obchody naplněné k prasknutí. I firma Mothercare vám může nabídnout zajímavé dárky a doplňky, které se budou hodit k tomuto svátěčnímu období. 


Oblečení

Na obchodech jsou už nyní dostupné oblečky, které by měly podtrhnout vánoční atmosféru. Červená sice není úplně tradiční českou vánoční barvou, ale doplňující obrázky sněhuláků, sobů, vloček a jiných motivů určitě vzbudí tu pravou náladu. Dítě navíc jistě ocení barevnost a nápaditost těchto oblečků, setů, triček, capáčků, bodíček i overálků. 

Hračky

Do konce tohoto měsíce stále platí akční ceny na vybrané druhy zboží i ze sortimentu hraček. Mothercare nabízí hračky pro děti v několika skupinách, které jsou od sebe barevně odlišeny. Hračky pro děti od narození do 6 měsíců zahrnují hračky do postýlky, mobilní kolotoče, chrastítka, měkké hračky, hrací podložky a hrazdičky. Jak dítě roste a zlepšují se jeho koordinační a pohybové schopností mění se i hračky. K měkkým hračkám přibudou jednoduché skládačky, hračky, které se pohybují nebo vydávají různé zvuky. Jakmile dítě začne chodit, začne se zajímat o chodítka, konstrukční hračky, míče, knihy s obrázky. Starší děti mají na výběr z různých hraček, které pomohou napodobovat nějaké zaměstnání či rodiče.  
  

 Dárky pro nastávající maminky

Pokud byste přemýšlěli, jak udělat radost hezkým dárkem ještě nenarozenému miminku a jeho budoucí mamince, máme pro vás několik nápadů. Velice krásným dárkem bývají sety oblečení, které jsou koncipovány jakko součást výbavičky – růžová, modrá a neutrální barva. Velkým a krásným darem by mohla být i jedna z našich sad ke koupání, která obvykleobsahuje vaničku, dělené umyvadélku, osušku a několik dalších doplňků ve stejných barvách a se stejným motivem. Přispět do výbavy miminka můžete i nějakým setem potřeb ke krmení. Každý dar, i ten nejmenší, darovaný s láskou udělá obrovskou radost. 


Věříme, že vám s vaším výběrem můžeme pomoci. Těšíme se na vaši návštěvu! 


Obchody Mothercare:

Pasáž Myslbek, Na Příkopě 19/21, 110 00 Praha 1, tel.: +420 222 240 008

OC Chodov, Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4, tel.: +420 272 075 240

OC Letňany, Veselská 663, 190 00 Praha 9, tel.: +420 286 583 563

Aupark, Einsteinova 18, 851 01 Bratislava, tel.: +421 263 451 911

Témata: