MOTHERCARE

NOVÁ KOLEKCE JARO/LÉTO 2007

Slevy pokračují, ale na našich prodejnách se začíná objevovat nová kolekce a my bychom vás rádi informovali o tom jak si vybrat ideální oblečení pro budoucí maminky a jejich děti zejména značky MOTHERCARE, které mimo funkčnosti taktéž kopíruje nejnovější módní trendy pro nadcházející jarní a letní období.

Výběr oblečení pro nejmenší děti je zvláště důležitý. Než se naučí, jak se posadit, tráví většinu času ležením. Oblečení by proto mělo být pohodlné a pozornost byste měli věnovat i textiliím, ze kterých je oblečení ušito.



Dětská pokožka není pouze jemná, ale také extrémně citlivá. Tkanina by na omak měla být příjemná a nedráždit. Pro nejmenší děti od narození až do věku tří let vytváříme několik různých řad oblečení: již tradiční kolekce v růžové, modré a neutrální barvě a ostatní kolekce s různými motivy.



Velice žádané jsou balení body s dlouhým či krátkým rukávem nebo bez rukávů a overalů po třech kusech v různých provedeních a barvách. Nakoupit u nás můžete i plavky, ponožky, botičky, oblečení na noc atd. Pro větší děti nabízíme dívčí a chlapecké oblečení od jednoho roku do osmi let, u některých modelů až do deseti let – moderní střihy, motivy známých dětských postaviček, výšivky a jiné dekorace. Opět je k dispozici řada doplňujícího zboží – plavky, ponožky, boty a sandály, spodní prádlo, pyžama a jiné.

Pro budoucí maminky jsme navrhli kolekce těhotenské módy. Nabízíme formální i neformální oblečení, oblečení pro volný čas, plavky, spodní prádlo, punčochy a také noční oblečení s úpravou pro potřeby kojení.

Kalhoty pro maminky jsou šity ve čtyřech střizích. První střih s elastickým pásem pod břicho je vhodný pro období časného těhotenství a v prvních dnech po porodu. Ostatní typy jsou vhodné pro celé období těhotenství. Druhý střih pasuje pod břicho a kalhoty jsou zevnitř opatřeny gumou pro stažení a povolení pasu. Třetí střih umisťuje mezi přední a zadní díl kalhot elastické vsadky, kterými je vedena guma pro jejich stahování a povolování. Poslední čtvrtý střih vede přes břicho elastickou kapsu, která má nastavitelný pas.

V průběhu těhotenství se začíná měnit tvar prsou, který se spolu velikostí upraví po porodu. Tyto změny si žádají odpovídající úpravy v proporcích těhotenské podprsenky a podprsenky pro kojící maminky. Košíčky musí být hlubší, ramínka širší a pevnější. Podprsenky, které prodáváme mají navíc dvojitý lem, takže poskytují dostatečnou oporu. Podprsenky s odepínatelnými ramínky nevybírejte příliš brzy. Nezapomínejte, že po porodu se mohou prsy ještě zvětšit, že si musíte v košíčku ponechat místo na vložky a že se vám opět sníží obvod hrudníku. Zvláště v posledních fázích těhotenství se můžete během noci cítit nepohodlně, v tom případě bychom vám mohli nabídnout speciální podprsenku s odepínatelnými ramínky, která nemá šité košíčky.



KOČÁRKY A CESTOVNÍ VYBAVENÍ PHIL & TEDS




Rádi bychom vás seznámili s novou značkou v oblasti cestování. Phil &`Teds si položili řadu otázek, které trápí většinu z nás, a našli neotřelá a velmi originální řešení. Proč je tak těžké se pohybovat s kočárkem v rozích. Proč nemůže být kočárek zároveň lehký a přitom s pevnou konstrukcí? Přes řadu podobných otázek cestou pokusů a omylů vytvořili řadu výrobků pro cestování, které vyhovují nejen potřebám rodičů ale hlavně dětí.




Hlavními produkty jsou kočárky s doplňky, nosítka, extra lehká cestovní postýlka (pouze 2,5kg) a autosedačky. Nejzajímavější nabídkou jsou bezesporu kočárky. V nabídce je šikovný kočárek, který postupně zaujme čtyři funkce – kočárek pro novorozence, pro batole, pro batole a novorozence, pro dvě batolata. Dalším kočárkem je sportovní kočárek s dvěmi kolečky a předními nohami, které lze zasunout bez toho, že byste museli dítě vyjmout – ideální pro cestování hromadnou dopravou. Posledním kočárkem v nabídce je kočárek pro dvojčata.

        

Pokud máte zájem o tyto originální výrobky značky Phil & Teds napište nám na emailovou adresu [email protected] nebo nám napište odezvu do naší poradny a my je zařadíme do naší nabídky. Předem děkujeme za zpětnou odezvu a přejeme příjemné nakupování!

 









Obchody Mothercare:


Pasáž Myslbek, Na Příkopě 19/21, 110 00 Praha 1, tel.: +420 222 240 008

OC CHodov, Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4, tel.: +420 272 075 240

OC Letňany, Veselská 663, 190 00 Praha 9, tel.: +420 286 583 563

Aupark, Einstenova 18, 851 01 Bratislava, tel.: +421 2 63 451 911


 

 

 

 

Témata: