Nepropásněte říjnové veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES v PVA EXPO PRAHA v Letňanech

Nepropásněte říjnové veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES v PVA EXPO PRAHA v Letňanech  - obrázek
Nepropásněte říjnové veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES v PVA EXPO PRAHA v Letňanech - obrázek

Do Vánoc sice zbývá ještě nějaký ten měsíc, ale už teď se může Ježíšek inspirovat novými trendy hraček a her pro děti všech věkových kategoriích. Aby se v záplavě nabídky neztratil, je tady veletrh hraček a her FOR TOYS, který se bude konat v PVA EXPO PRAHA  ve dnech 8. – 11. října 2015. Ten navíc doplní i další dvě veletržní akce – veletrh potřeb pro děti a kojence FOR BABIES a veletrh videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES.

Podzimní veletrhy nabídnou návštěvníkům stejně jako v předešlých letech ucelenou prezentaci výrobků a služeb určených dětem všech věkových kategorií, jejich rodičům i nastávajícím maminkám. O tom, že si na své přijde opravdu každý, svědčí široké spektrum vystavovatelů.

Trojlístek výstav je navíc ideální příležitostí k seznámení se s aktuálními trendy v oblasti her a hraček, z nichž většina bude jistě zmíněna ratolestmi v dopisu Ježíškovi. Velká část vystavovatelů navíc poskytuje na nákup svých produktů během veletrhů výrazné veletržní slevy.

Veletrh FOR BABIES vždy v podzimním období přináší inspiraci jak nastávajícím maminkám, tak i rodičům batolat a malých dětí. Na veletrhu si totiž každý najde to své. Maminky v očekávání si zde vyberou z bohaté nabídky výbavičky pro miminko – od kočárků, autosedaček, povlečení do postýlky, až po doplňky včetně technických pomocníků, jakými jsou monitory dechu nebo chůvičky. Rodiče větších dětí se  mohou těšit na nejnovější kolekce oblečení pro období podzim a zimu.

Partnerem veletrhu FOR TOYS se pro letošní rok stala Dětská tisková agentura, která je pořadatelem ankety Zlatý Ámos vyhlašující každoročně nejoblíbenějšího učitele České republiky. Vítěz letošního roku bude vyhlášen právě na tomto veletrhu.

Trojlístek výstav uzavře veletrh FOR GAMES, jehož organizátoři opět připravují pro návštěvníky očekávané novinky z herního trhu.

Na návštěvníky čeká spousta zábavy a novinek

Čtyřdenní veletržní dění doplní pestrý doprovodný program doplněný o soutěže a pódiová vystoupení. Chybět nebude ani oblíbená fotosoutěž Dětská tvář veletrhu ve spolupráci s ateliérem Jana Hozová. V sobotu 10. října bude na veletrzích pokřtěna originální kreslená edukativní kuchařka pro děti  s názvem Dobrodružství v kuchyni. A to není zdaleka vše. Organizátoři připravili pro návštěvníky v jedné z hal tzv. skákací městečko, kde si budou moci malí i velcí užít nafukovací skluzavky, trampolíny, lezecké stěny, prolézačky, ale také sumo nebo bungee jumping.

Nouze zde nebude ani o další sportovní aktivity. Jednou z nich bude například unikátní zábavně- naučná dráha od tří do dvanácti let Fun Bike. „Dráha se skládá z několika bezpečných a zábavných překážek, které děti projíždí na odrážedle nebo na kole. Na veletrhu budeme mít připraveny dvě dráhy, které budou rozdělené podle věku a schopností dětí,“ doplňuje Hana Kovářová, manažerka veletrhu.

Letos poprvé budou navíc moci rodiče využít na veletrhu tzv. ztracenky pro své potomky. „U všech vstupů na veletrh bude čekat hosteska v tričku Kamsdětmi a předá rodičům pásku, kterou společně označí jménem dítěte, telefonním číslem na rodiče a umístí ji na dětskou ruku. Věříme, že i díky této novince si rodiče s dětmi veletrhy ještě více užijí,“ vysvětluje ředitelka trojice veletrhů Alena Vrátná a dodává, že společný nápad VZP s portálem Kam s dětmi vítá, neboť každoročně dochází na veletrhu k nepříjemným situacím, kdy se nějaké dítě rodičům ztratí z dohledu. Právě tzv. ztracenkami bude kontaktování rodiče zatoulaného dítka snazší než doposud.

Kompletní informace o jednotlivých veletrzích najdete na stránkách www.for-babies.cz, www.fortoys.cz a www.forgames.cz. Zde můžete také získat po registraci zlevněnou rodinnou vstupenku.

Stačí vyplnit krátký formulář na http://fortoys.cz/sleva/rodina a vstupenka vám bude jednoduše doručena na email.