Nezapomeňte na správnou ochranu pokožky a vlasů

Nezapomeňte na správnou ochranu pokožky a vlasů - obrázek
Nezapomeňte na správnou ochranu pokožky a vlasů - obrázek

Chytáte letní bronz? Na pláži, u bazénu nebo doma na zahradě? I přestože sluneční paprsky přispívají k dobré náladě a po krásně opálené pokožce touží téměř každá žena, nezapomeňte na správnou ochranu pokožky i vlasů.

Vlny jako od moře

Stylingový ochranný sprej BEACH STYLE HAIR SPRAY s UVA a UVB filtry chrání vlasové vlákno před poškozením vlivem slunečního záření. Obsahuje mořskou sůl, díky čemuž si jednoduše vytvoříte ležérní plážové vlny. Epsomská sůl udržuje mokrý vzhled účesu a přirozené vlny. Sprej nastříkáte do mokrých vlasů a jednotlivé prameny upravíte tak, abyste docílili maximálně přirozeného efektu a následně použijte fén s difuzérem, čímž sprej zafixujete do vlasů a celkový efekt déle vydrží.

Stylingový ochranný sprej BEACH STYLE HAIR SPRAY Dermacol, 150 ml / 149,-  Kč

 

Dermacol SUN

Dokonale chráněná pokožka nejen u vody!

Léto je v plném proudu a jistě si užíváte okamžiky strávené u vody, na pláži a nebo jen tak procházkami s přáteli nebo rodinou. Přípravky na opalování jsou pro většinu z nás neodmyslitelnou součástí výbavy na letní dovolenou a pobyt u vody. Nesmíme však zapomínat, že odhalená pokožka je vystavena slunečním paprskům i v průběhu běžných dní.

DOKONALÁ SLUNEČNÍ OCHRANA pro zdraví a krásu Vaší pokožky

Správným výběrem sluneční kosmetiky nejen ochráníte svoji pokožku před poškozením, ale zároveň jí zajistíte dostatek výživných látek a krásné, dlouhotrvající opálení. Řada Dermacol SUN obsahuje produkty určené na ochranu v průběhu opalování i přípravky pečující o pokožku po slunění. V široké nabídce si můžete vybrat přípravky podle Vašeho fototypu a také typu pokožky. Dermacol nezapomíná na Váš komfort, proto v řadě SUN nechybí ani velká rodinná balení, přípravky určené speciálně pro ošetření rtů, tváře a těla před i po slunění.

 

TIPY redakce:

Voděodolné mléko na opalování pro děti SPF 50
WATER RESISTANT SUN MILK FOR KIDS SPF 50

Vysoce voděodolné mléko na opalování poskytuje jemné dětské pokožce účinnou a spolehlivou ochranu před UVA a UVB zářením. Zvláčňuje, hydratuje, regeneruje a chrání pokožku před spálením a poškozením. Posiluje přirozenou ochrannou bariéru a proteinové vazby mezi buňkami kůže, a díky tomu ji zjemňuje a zvyšuje její schopnost zadržování vlhkosti. D-panthenol a Allantoin zklidňují pokožku, zabraňují jejímu podráždění a podporují regeneraci.

Doporučená cena: 299,- Kč / 200 ml

 

Tělové mléko po opalování do sprchy - AFTER SUN SHOWER MILK

Poskytuje pokožce okamžitou úlevu a zklidnění. Snižuje zánět při povrchovém zranění pokožky, zlepšuje projevy infekce, chrání proti oxidačním účinkům. Zároveň váže a zadržuje vodu v pokožce, zlepšuje funkce kožních bariér a přispívá k ochlazení a regeneraci pokožky. Tělové mléko po opalování do sprchy obsahuje extrakt z okurky pro okamžitou úlevu a zklidnění Vaší pokožky. Přispívá k ochlazení pokožky, regeneraci a zmírnění podráždění. Obsahuje vitaminy a minerální látky.

Použití: Po použití Sprchového gelu Dermacol SUN naneste tělové mléko a opláchněte. Následně není nutné použít tělové mléko.

Doporučená cena: 139,- Kč / 250 ml

 

Regenerační a hydratační balzám po opalování -
AFTER SUN REGENERATING & HYDRATING BALM

Pokožku okamžitě zklidní, intenzivně hydratuje, regeneruje a chrání její mladistvý vzhled. Působí proti jejímu vysušování, navrací pružnost a hebkost. Obsahuje vitamin E, beta-karoten, D-panthenol, mandlový olej a glycerin.

Velké balení je ideálním řešením na rodinnou dovolenou.

Doporučená cena: 169,- Kč / 400 ml

 

TIP vizážisty Dermacol Tomáše Vidy:

SUN Voděodolný tónovací ochranný fluid SPF 50
SUN WATER RESISTANT TINTED PROTECTION FLUID SPF 50

„Pokud nechcete zanedbat ochranu před slunečními paprsky, ale zároveň se neobejdete bez překrytí nedokonalostí a tónování pleti, vyzkoušejte Voděodolný tónovací ochranný fluid SPF 50 s účinnou ochranou proti UVA a UVB záření. Vaši tvář ochrání před slunečními paprsky, spálením pokožky i před jejím předčasným stárnutím, a dodá jí sjednocenou barvu a pěstěný vzhled. Jeho lehká, jemně tónovaná textura sjednocuje barevný tón pleti a kryje nedokonalosti.“

Doporučená cena: 269,- Kč / 50 ml