Pitný režim dítěte je velmi podstatný, nezapomínejte!

Pro malé děti je pitný režim velmi důležitý, a to nejen v letních měsících. Děti potřebují doplňovat tekutiny v průběhu celého dne i celého roku. Jak tento pitný režim zajistit?

V žádném případě není vhodné dětem dávat slazené tekutiny. U miminek zcela běžně řešíme problémy s bolavým,nafouklým bříškem či jiné nepříjemnosti, které našemu drobečkovi nesvědčí. Maminky jsou zvyklé se obracet právě na čaje pro miminka, které jim pomohou tyto problémy vyřešit.

Pro zajištění pitného režimu můžeme dětem podávat neperlivou čistou vodu. Pokud nám ji ale nechtějí stále pít, nebo chceme dětem tekutinu vylepšit, můžeme podávat čaj. Dospělí pijí čaj jako součást pitného režimu a stejně tak můžeme postupovat u dětí.

Výborné čaje pro děti vyrábí společnost BIOGENA CB, která sídlí v Českých Budějovicích. Vyrábí luxusní čaje, každoročně obhajuje certifikát IFS, získala také ocenění Vím, co jím či Klasa.

Kromě ovocných, bylinných a pravých čajů má ve svém portfoliu i čaje Mr.Ňousek určený pro děti od ukončeného 9. měsíce pro doplnění pitného režimu.  Mr. Ňousek ovocný i Mr. Ňousek bylinný je posouzený Českou pediatrickou komorou i Státním zdravotním ústavem.

 

Do řady Mr. Ňousek patří také bylinné Zvláčňující a Zklidňující koupele určené pro děti od narození.  Mr. Ňouskova Zvláčňující koupel působí na dětské opruzeniny a se Zkliňující koupelí uklidníte miminko před spinkáním.

Doporučujeme všem maminkám i tetám, které chtějí miminko podarovat.