Poradny pro těhulky i maminky

Naše čtenářky již jistě zaznamenaly, že na stránkách Ženy–in mají své stálé místo webové stránky Porodnice.com. O jejich náplň se starají přední odborníci z řad gynekologů, porodníků, pediatrů, psychologů … a snaží se Vám přinášet každý den zajímavé články, které se vztahují k tomu nejkrásnějšímu období v životě každé ženy. Pod články můžete psát své zkušenosti, výhrady či nápady, které jejich autoři vítají a zabývají se jimi.

Součástí Porodnice jsou i tři poradny, kam mohou budoucí či novopečené maminky psát své dotazy a nejasnosti.

Na MUDr. Michala Kouckého se můžete obracet s dotazy o těhotenství, porodu či šestinedělí. Jakékoli vaše nejasnosti či pochyby vám tento lékař velmi rychle zodpoví a poradí, co v jaké situaci dělat. Nemusíte se stydět, je přece jasné, že každá maminka chce pro své dítě jen to nejlepší, a tak případné obavy či nejistota jsou naprosto pochopitelné.

Narodila se vám dvojčata? Tak to je asi pěkný zápřah a určitě mnohdy nevíte, kde vám hlava stojí. A do toho starosti, abyste všechno zvládala co nejlépe a obavy, zda se o svá dvojčátka staráte dobře. Na jednu maminku docela dost. A právě pro maminky dvojčátek je určena poradna Kláry Rulíkové. Ráda vám pomůže najít správná řešení, poradí, jak dvojčata krmit, vychovávat, na co si dát při jejich výchově pozor atd.

To, že těhotenství a porod není jen záležitostí tělesnou, ale jde ruku v ruce s psychickým prožíváním jiného stavu, porodu a šestinedělí, poznala a poznává určitě každá maminka na vlastní kůži. Na jednu stranu radost, štěstí a radostné očekávání, na druhou zase úzkost, obavy a strach, že to nezvládnu. V šestinedělí se pak dostavuje únava z nevyspání a z náročné péče a novorozené miminko, maminka je plačtivější a leckdy propadá i pocitům méněcennosti a připadá si nemožná. S něčím takovým se potýká snad každá maminka a nebylo by dobře, kdyby se svými obavami či úzkostmi zůstávala sama. Na naší internetové Porodnici jí ráda poradí Mgr. Danuše Jandourková. Svěřte se jí se svými bolístkami či bolestmi, vyslechne vás, pohladí slovem, pomůže najít řešení a vrátí vám zpět vaši sebedůvěru.

Milé maminky. Těhotenství, porod a šestinedělí je pro organismus každé ženy velkou zátěží a příchod dítěte do rodiny znamená radikální změnu v dosavadních návycích. Nebojte se a obracejte se na naši poradnu. Je tady pro vás. Jako pomoc, rada a povzbuzení.  Stačí, když kliknete v horní liště na odkaz "Poradna" a můžete položit svůj dotaz.