Posílení imunity celé rodiny

Posílení imunity celé rodiny - obrázek
Posílení imunity celé rodiny - obrázek

Výrobky produktové řady PREVENTAN® jsou originální české výrobky s dlouhou tradicí na českém trhu. Jsou určeny pro posílení imunity celé rodiny. 

Produkty jsou rozděleny do 4 dílčích podskupin a to Preventan® Clasic, Preventan® Junior, Preventan® Akut a Preventan® Quattro. Hlavní účinnou látkou celé produktové řady je ProteQuine®. Jedná se o originální českou patentovanou látku.

 

Preventan® Clasic je dostupný ve dvou variantách, s příchutí a bez příchutě. Vedle ProteQuinu® obsahuje vitamin C, který také přispívá k normální funkci imunitního systému. Produkt je vhodný pro dlouhodobé užívání a je vhodný pro dospělé a děti od 3 let.

 

Preventan® Akut, také dostupný ve dvou variantách, je určen pro akutní užívání jako první pomoc při oslabení imunity. V porovnání s Preventanem® Clasic je složení navíc obohaceno o pomocnou látku beta-cyklodextrin.

 

Když naše imunita dostává zabrat, je vhodné sáhnout po Preventanu® Quattro, který je také určen pro akutní užívání. Vedle ProteQuinu®, beta-cyklodextrinu, vitaminu C je Preventan® Quattro obaohacen o laktoferin. Díky svému složení působí Preventan® Quattro čtyřnásobnou silou. Produkt je v nabídce ve dvou variantách, s eukalyptovo-mátovou příchutí a s příchutí citronovou.

 

posílení dětské imunity je určen Prevetnan® Junior. Jedná se o tablety s jahodovou příchutí a je určen pro dlouhodobé užívání. Vedle ProteQuinu® a vitaminu C, je Preventan® Junior navíc obohacen o inulin, vlákninu původem z čekanky.

 

Produkty řady PREVENTAN® jsou vhodné i pro diabetiky, pro těhotné ženy po 1. trimestru a kojící ženy.