Prevenzym ve Velké vánoční soutěži s VZP již 16.11.

Prevenzym ve Velké vánoční soutěži s VZP již 16.11. - obrázek
Prevenzym ve Velké vánoční soutěži s VZP již 16.11. - obrázek

Dostatek pohybu, zdravý jídelníček, pravidelný spánek, to vše je součástí zdravého životního stylu, který bychom měli dodržovat a naučit tak žít i své děti. Pečovat o zdraví se určitě všem vyplatí. A pokud je vaše dítě ještě navíc pojištěno u VZP ČR, můžete ho zdarma přihlásit do Klubu pevného zdraví a získat tak příspěvky na preventivní aktivity až do výše 2 500 korun.

VZP zároveň dětem přispívá na očkování nehrazená z veřejného zdravotního pojištění. Až 500 Kč tak můžete získat pro své dítě pojištěné u VZP na očkování proti chřipce, žloutence, tetanu, klíšťové encefalitidě, meningitidě, rotavirovým infekcím, pneumokokovým nákazám, apod.

A pokud se vaše dítě léčí s diagnózou celiakie, určitě víte, že v letošním roce můžete od VZP získat příspěvek až 6 000 korun na nákup bezlepkových potravin.

Chcete-li se o těchto i dalších výhodách od VZP dozvědět více, podívejte se nawww.klubpevnehozdravi.cz

 

 

 

V naší Velké vánoční soutěži můžete získat výrobky Prevenzym od firmy MUCOS Pharma CZ

Prevenzym je určen všem věkovým kategoriím. Podporuje obranyschopnost a regeneraci organismu při zvýšené fyzické zátěži a psychickém stresu, v období výskytu virových a bakteriálních infekcí, u osob se zvýšeným rizikem vzniku civilizačních chorob a v průběhu stárnutí. Působí především jako ochrana proti mikrozánětům, jejichž hromadění může mít za následek celou řadu závažných zdravotních obtíží.

Z čeho se skládá Prevenzym?

Doplněk stravy Prevenzym je tvořen cíleně sestavenou směsí proteolytických enzymů živočišného (trypsin) a rostlinného (bromelain, papain) původu, doplněných rostlinným flavonoidem rutinem (fyziologicky účinná látka z pupenů pagodového stromu).

Kdy Prevenzym užívat?

Prevenzym je určen pro dlouhodobé, ale i krátkodobé užívání v nejrůznějším věku všude tam, kde hrozí virové a bakteriální infekce, chronický zánět, zvýšená fyzická či psychická námaha a výskyt chorob spojených se stárnutím a také v případech, kdy je potřeba podpořit regeneraci organismu.

Tým porodnice.cz