Rainbow - hlavní výhra ve Velké vánoční soutěži

Rainbow - hlavní výhra ve Velké vánoční soutěži - obrázek
Rainbow - hlavní výhra ve Velké vánoční soutěži - obrázek

Hlavní výhrou ve Velké vánoční soutěži je přístroj
Rainbow v hodnotě 99 980,- Kč

Příroda používá vodu pro smývání nečistot, prachu ze vzduchu, alergenů, špíny a umělých kontaminantů. Voda propírá vzduch a čistí prostředí, ve kterém žijeme a dýcháme. Je to zcela přirozené.

1. Wet Dust Can’t Fly® (Mokrý prach nelétá)

Rainbow používá patentovaný separátor a vodu, nejmocnější živel matky přírody. Díky této kombinaci zadržuje veškerou špínu a zápach a vrací do prostředí vaší domácnosti pouze přirozeně čistý, vodou promitý vzduch.

2. Dvakrát čistější
Tento unikátní vodní separační systém zadrží 99,997% (váhově) typické domácí špíny. Zbývající mikroskopické částečky zachytí náš neutralizující filtrační systém HEPA. Tato kombinace obou systémů odstraní téměř 100% špíny a kontaminujících látek.

 3. Motor Hurricane™
S technologií spínaného reluktančního pohonu má náš výkonný bezuhlíkový motor Hurricane™ sílu zvládnout i ty nejtěžší úkoly a jeho životnost je neomezená.

 4. Ovládání na dosah ruky
Celý systém řídí počítač v horní části Rainbow, zajišťující jednoduchou obsluhu. Ovládací prvky jsou promyšleně umístěny na ergonomickém držadle a umožňují přesné ovládání elektrických přídavných zařízení.

 5. Rychlé připojování
Vyměnit nástavce a přídavná zařízení nebylo nikdy tak jednoduché. Úklid se stává zábavou.

 6. Snadný pohyb
Rainbow vás bude následovat z místnosti do místnosti, jezdí na lehce ovladatelném podvozku. Pogumovaný nárazník zabraňuje poškození stěn a nábytku.

 7. LED osvětlení
Systém LED LIGHT osvětluje cestu a zajišťuje, že vám neunikne ani smítko.

 8. Čištění ode zdi ke zdi
Výkonný otáčivý válec, jenž je součástí elektrického kartáče, zlikviduje nečistoty, chlupy domácích miláčků a drobečky. Rotující kartáče dosáhnou i na těžce dostupné zbytky nečistot podél podlahových lišt. Pogumovaný nárazník chrání stěny a nábytek před poškozením.

Rainbow bylo testováno nezávislými laboratořemi a bylo prokázáno že:

  • Rainbow zbaví domácnost velkého množství alergenů.
  • Tyto odstraněné alergeny nemohou nikam utéci. Zůstávají v nádobě s vodou.
  • Rainbow je při odstraňování alergenů stále stejně účinné, i přes nečistotami zaplňující se nádobu s vodou.
  • Při vyprazdňování nádoby s vodou nejste vystaveni alergenům.
Na základě těchto testů získalo certifikaci AAFA – Asthma and Allergy Friendly.
 
Asociace výrobců domácích spotřebičů AHAM zároveň potvrzuje, že Rainbow je certifikovanou čističkou vzduchu, navrženou pro odstranění vzduchem nesených nečistot, které přispívají ke špatné kvalitě vzduchu v interiéru.