Rok po narození na startovní čáře!

Rok po narození na startovní čáře! - obrázek
Rok po narození na startovní čáře! - obrázek

Mladé Běchovice umožňují, jako jedni z mála, postavit se na startovní čáru dětem, narozeným již v roce 2014, pokud zvládnou samostatně ujít 50 metrů. Tyto děti zdolají vzdálenost 50 metrů krátce po desáté hodině. Uvidíte, s jakou chutí se vydají k cílové bráně. 

Závod Mladé Běchovice bude letos slavit kulatiny. Kdo nám přijde popřát a udělat radost všem závodníkům? Prvně uvítáme celou čtveřici Čtyřlístku včele s Pinďou a Fifinkou. Dětem budou předávat ceny nejen tyto postavičky, ale i jejich autoři. zajícVyužijte možnost získat fotografii s Myšpulínem nebo Bobíkem v cíli závodu!

Na kdy si mám připravit formu?

Na sobotu 19. září 2015, kdy děti od jednoho roku do 17 let budou běhat na hřišti v Běchovicích. Setkáte se zde s kamarády a užijete si dopoledne plné pohody. K té přispěje i bezpečné mlsání, které pro závodníky zajistí Refresh bar pod patronátem Jurta klubu.  

Kde se můžu na Mladé Běchovice přihlásit?

Nejlepší je přihlásit se předem přes www.mladebechovice.cz. Do 24 hodin přijde potvrzení přihlášky a můžete si zkontrolovat údaje v seznamu přihlášených.  V den závodu je možné se přihlásit ve startovní kanceláři, ale pouze půl hodiny před vlastním startem.

Kdy budu startovat?

To záleží na věku běžce. Ti nejstarší - juniorky a junioři - vyběhnou na trať v 8:50 hodin. Starší žactvo má plánované starty od 9:05, mladší od 9:20 a nejmladší od 9:30. Běžeckým nadějím bude patřit čas mezi desátou a dvanáctou hodinou. I v letošním roce budou body započítány do Poháru Pražských Běžeckých Nadějí

Kolik platím startovné?

Díky sponzorům a obětavým lidem z občanského sdružení Mladé Běchovice je startovné ZDARMA.

Jak se dostanu do místa závodu?

Závody probíhají na travnatém fotbalovém hřišti v ulici Za Poštovskou zahradou. Můžete přijet autobusem MHD 250, 261, 269 nebo 163 a vystoupit na stanici Běchovice. Odtud je to už jen pár kroků. Pro automobily bude připraveno parkoviště, přístupné z ulice Mladých Běchovic.

Jak probíhá vyhodnocování závodů?

Diplomy, medaile a ceny jsou předávány v průběhu závodu. Na závěr bude ze všech účastníků vylosován běžec, který odjede na horském kole. Pro ty, kteří se přihlašují předem, je vyhlášena ještě soutěž o nejlepší odhad počtu závodníků. Výherce získá fotoaparát NIKON.

Jak využiji čas do závěrečného losování?

Na tréninkovém hřišti budou připraveny disciplíny Dětské atletiky. Zde si můžete vyzkoušet hod gumovým oštěpem, běh přes překážky, skok daleký a další bezpečné soutěže. Každý, kdo zdolá celou sestavu, získá fidorkovou medaili.

Kde získám přesný rozpis závodů a podrobné informace?

Nejlépe je podívat se stránky www.mladebechovice.cz, kde budou večer po závodech i jejich podrobné výsledky. Můžete si napsat o plakát nebo propozice na e-mail [email protected]