Rytíř Daylong, ochránce dětí

Rytíř Daylong, ochránce dětí       - obrázek
Rytíř Daylong, ochránce dětí - obrázek

 Milí rodiče a prarodiče! Dopřejte slunce vašim dětem a vnoučatům bez strachu o jejich zdraví.

Chrabrou a galantní ochranu v boji proti nežádoucím účinkům nadměrného slunečního záření vám poskytnou členové rytířského „žlutého řádu“ Daylong Kids a Baby.

Daylong Baby svými fyzikálními ochrannými filtry zabrání, aby škodlivá část slunečních paprsků ublížila vašim miminkům do 1 roka. Fyzikální UVA a UVB filtry sluneční paprsky nepropouštějí, ale odrážejí je jako soustava zrcadélek, zastávají se povrchu kůže jako obranná bariéra. Nevstřebávají se, chrání. Tímto mechanismem ochrany je přípravek charakteristický. Další vlastností je extrémní odolnost vůči vodě. Díky glycerinu vydatně hydratuje.

Při natírání jsou důležité správné načasování a „technika“. Dejte Daylongu možnost, aby se mohl s kůží „sblížit“ a rozvinout svou aktivitu. Natírejte se aspoň 20 – 30 minut před pobytem na slunci, aby se ochrana dostala skutečně všude. Dobrou taktikou je dvojsměrná důkladná aplikace. Dostatečnou pozornost věnujte hlavně obličeji, uším a zátylku.

Dobře snášený, příjemně roztíratelný Daylong Kids (SPF 30, 50+) poslouží dětem od 1 roku. Je také extrémně odolný vůči vodě, potu, hydratuje díky glycerinu, dexpantenolu, vitaminu E a Aloe vera.

Oba produkty jsou bez konzervačních látek a parfémů.

Řekli jsme si, kdy a čím se natírat. Zbývá ještě jedna otázka. Kolik produktu je třeba použít, aby ochrana byla dostatečná? Praktickou pomůckou je Daylong Kids 50+ locio s dávkovačem a přehlednou tabulkou, kterou si pomůžete a určíte dávku podle věku a výšky dítěte. Nachází se na vnitřní straně etikety. Díky těmto pokynům budete mít jistotu, že jste nanesli dostatečné množství produktu pro spolehlivou ochranu. Locio je vhodné na tělo i obličej, zanechává příjemný pocit.

Užite si slunečné dny s chrabrou a galantní ochranou Rytíře Daylong.

Informujte se o výběru toho správného produktu pro vás i vaše nejmenší přímo v lékárně nebo podrobnější informace najdete také na https://www.galenoderm.com/produkty.html.