Šidítko nebo lahvička Avent jsou další výhry v soutěži s VZP

Šidítko nebo lahvička Avent jsou další výhry v soutěži s VZP - obrázek
Šidítko nebo lahvička Avent jsou další výhry v soutěži s VZP - obrázek

Děláte pro zdraví svého dítěte opravdu všechno?

Prevence. Všichni víme, co to slovo znamená, ale přesto na své zdraví občas hřešíme. U dětí bychom to ale dělat neměli. Jste si jistí, že pro jejich zdraví děláte vše, co můžete? 

Proto vás upozorňujeme na první návštěvu u zubaře, kterou byste měli s dítětem absolvovat do dovršení prvního roku a dále pravidelně dvakrát ročně. VZP ČR může svým pojištěncům poskytnout seznam zubních lékařů v okolí bydliště i kontakty na odborníky specializující se na péči o dětský chrup. Všechna preventivní vyšetření jsou samozřejmě plně hrazena VZP, a to včetně specializovaných vyšetření, na která zubní lékař dítě v případě potřeby pošle.Kompletní nabídku příspěvků, které VZP ČR pro letošek připravila pro své klienty, najdete na www.klubpevnehozdravi.cz.

Se zubní problematikou dětí je spojena i další výhra, která chrupu vašich dětí jistě neublíží, ba naopak podpoří správný růst.

Jedná se o:

Šidítka Soothie, která jsou doporučována v nemocnicích a používána zdravotníky k uklidnění miminka od narození do tří měsíců. Jednoduché držátko umožňuje kdykoliv šidítko Philips AVENT snadno vyjmout z úst dítěte. Je vyrobeno z jednoho kusu vysoce odolného silikonu ve tvaru roztomilého medvídka a kulatý sosák je navržen tak, aby co nejvíce připomínal maminčinu bradavku. Použitý silikon je chuťově neutrální a bez zápachu. Šidítko je odolné a nemění postupem času tvar ani barvu. 

Další možnou výhrou je i novinka od Philips AVENT Natural láhev, která je navržena tak, aby maminky mohly kombinovat kojení a krmení z láhve. Přirozený tvar dudlíku pomáhá dítěti nadále přirozeně pohybovat jazykem a využívat sací reflex jako při kojení, dítě si samo kontroluje tok mléka, stejně jako u přirozeného kojení. Důležité je, aby maminky již od prvního prořezaného zoubku věnovaly pozornost jeho hygieně jak při kojení, tak i krmení umělou výživou, a to i v průběhu noci.

Sledujte pravidelně naše stránky a brzy se dozvíte, o jaké další výhry můžete soutěžit!

Tým porodnice.cz